O combinație exotică și interesantă de arome, ananas, pui, cremă aromată de nucă de cocos și ghimbir va atrage cu siguranță întreaga familie în bucătărie.
Ingrediente:
400g piept de pui
2dl cremă de cocos
1 cutie de compot de ananas
1 buc ceapă
1PL ghimbir ras
2PL sauz de soia
2PL amidon de tapioca
2PL ulei de floarea-soarelui
pentru a gusta sare
1. Ceapa se toacă mărunt și se prăjește în ulei până devine aurie.
2. Se adaugă carnea tăiată felii și se prăjește rapid, astfel încât să se desprindă și să-și lase zeama.
3. Se toarnă 1dl de suc de ananas, se adaugă sosul de soia, ghimbirul, cubulețele de ananas, apă dacă este nevoie. se fierbe la foc mic sub capac până se înmoaie.
4. La final se adaugă amidonul de tapioca și crema de nucă de cocos amestecată în 1dl suc de ananas. Se lasă să dea în clocot. Gustați și adăugați sare după gust.
5. Se servește cu orez sau paste făinoase. Poftă bună!