info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase

O combinație exotică și interesantă de arome, ananas, pui, cremă aromată de nucă de cocos și ghimbir va atrage cu siguranță întreaga familie în bucătărie.

 

Ingrediente:
400g piept de pui
2dl cremă de cocos
1 cutie de compot de ananas
1 buc ceapă
1PL ghimbir ras
2PL sauz de soia
2PL amidon de tapioca
2PL ulei de floarea-soarelui
pentru a gusta sare

Piept de pui fără gluten, fără lactoză, cu ghimbir și ananas cu cremă de nucă de cocos

 

1. Ceapa se toacă mărunt și se prăjește în ulei până devine aurie.

 

Piept de pui fără gluten, fără lactoză, cu ghimbir și ananas cu cremă de nucă de cocos

 

2. Se adaugă carnea tăiată felii și se prăjește rapid, astfel încât să se desprindă și să-și lase zeama.

 

Piept de pui fără gluten și fără lactoză pe ghimbir și ananas cu cremă de cocos 3

 

3. Se toarnă 1dl de suc de ananas, se adaugă sosul de soia, ghimbirul, cubulețele de ananas, apă dacă este nevoie. se fierbe la foc mic sub capac până se înmoaie.

 

Piept de pui fără gluten și fără lactoză pe ghimbir și ananas cu cremă de cocos 4

 

4. La final se adaugă amidonul de tapioca și crema de nucă de cocos amestecată în 1dl suc de ananas. Se lasă să dea în clocot. Gustați și adăugați sare după gust.

 

Piept de pui fără gluten și fără lactoză pe ghimbir și ananas cu cremă de cocos 5

 

5. Se servește cu orez sau paste făinoase. Poftă bună!

 

Piept de pui fără gluten și fără lactoză pe ghimbir și ananas cu cremă de nucă de cocos 6


SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter