info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase

Pregătirea nu durează deloc mult timp. Simplu, ușor și foarte gustos!

 

1. Ingrediente:
3 buc piept de pui
1 compot de piersici
200 ml smântână de orez
1 lingură de amidon de tapioca
2 linguri de ulei de floarea-soarelui
sare de mare
1 linguriță de turmeric
piment negru măcinat

Piept de pui fără gluten, fără lactoză, cu caise, ghimbir și turmeric 1

 

2. Se taie piepții de pui curățați pe lungime în 2 bucăți mai subțiri, se tapetează ușor, se sărează și se piperă. Se prăjesc pe ambele părți în ulei încins. Așezați puiul prăjit într-o tavă de copt.

 

Piept de pui fără gluten, fără lactoză, cu caise, ghimbir și turmeric 2

 

3. Adăugați ghimbirul ras și turmericul în stocul de piept de pui.

 

Piept de pui fără gluten, fără lactoză, cu caise, ghimbir și turmeric 3

 

4. Adăugați crema de orez, și amidonul de tapioca, pe care le amestecați mai întâi în 1,5 - 2dl de suc de compot.

 

Piept de pui fără gluten și fără lactoză cu caise, ghimbir și turmeric 4

 

5. Aduceți la fierbere și fierbeți încă câteva minute, amestecând constant. Gustați și asezonați cu sare dacă este necesar.

 

Piept de pui fără gluten, fără lactoză, cu caise, ghimbir și turmeric 5

 

6. Opriți focul, adăugați jumătate din brânza rasă și amestecați sosul.

 

Piept de pui fără gluten, fără lactoză, cu caise, ghimbir și turmeric 6

 

7. Tăiați piersicile în bucățele de mestecat, așezați-le peste piepturile de pui și, la final, turnați sosul peste piersici. Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 20 de minute. Scoateți din cuptor și presărați cu restul de brânză rasă.

 

Piept de pui fără gluten, fără lactoză, cu caise, ghimbir și turmeric

 

8. Așteptați până când brânza este topită și poate fi servită. Se servește cu orez sau cartofi. Poftă bună!

 

Piept de pui fără gluten, fără lactoză, cu caise, ghimbir și turmeric 8


SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter