Vă este poftă de ceva dulce, dar nu aveți chef să coaceți. Pregătiți o ruladă delicioasă, fără coacere, fără gluten și fără lactoză, cu cele mai bune și mai populare ingrediente, care sunt cacao și nucă de cocos.
1. Ingrediente:
Cesto:
200g slapte de cocos uscate
2PL pudră de cacao
2EN grăsime de nucă de cocos
2-3 linguri cremă de nucă de cocos
Umplutură:
4dl crema de cocos
2pl grăsime de nucă de cocos
2PL amidon de tapioca
80g nucă de cocos mărunțită
2. Amestecați bine laptele praf de nucă de cocos, pudra de cacao și eritritolul, astfel încât să nu rămână cocoloașe în amestec.
3. Adăugați grăsimea de nucă de cocos și încet crema de nucă de cocos. Încet, astfel încât aluatul să nu fie uscat și nici să nu se poată lipi de mâini. Dacă nu aveți aluatul încă în moviliță, adăugați puțină apă caldă pentru a face o masă solidă.
4. Înfășurați aluatul în folie alimentară și lăsați-l să stea în frigider pentru aproximativ 10-15 minute.
5. Între timp, pregătiți umplutura. Turnați crema de nucă de cocos într-o cratiță, adăugați eritritolul și amidonul de tapioca, amestecați bine și gătiți terciul gelatinos gros la foc mediu.
6. Se lasă să se răcească puțin și se amestecă cu grăsimea de nucă de cocos.
7. La final, adăugați nuca de cocos rasă și amestecați bine.
8. Scoateți aluatul din frigider și întindeți-l între două foi de folie alimentară până obțineți o foaie cu o grosime de aproximativ 5 mm.
9. Îndepărtați folia de sus de pe aluatul întins și întindeți umplutura de nucă de cocos.
10. Se rulează încet și se lasă să se întărească în frigider timp de aproximativ 2 ore. Se presară cu nucă de cocos înainte de servire.
11. Vă dorim un gust bun.