Rulouri de vanilie fără gluten și fără lactoză, care vă vor parfuma casa și nimeni nu le va putea rezista.
1. Vom avea nevoie de:
150g Naturbit Mimen Gluten-Free Gluten-Fough Sweet Dough Flour Mix
150g Nuci Kalifa
180g unt fără lactoză
3PL Benefitt Erythritol Îndulcitor
1PL Szafi Reform Tapioca Starch
1PL Szafi Reform Psyllium Flour
1/2 bicarbonat de sodiu
Szafi Reform Erythritol vanilla wrap
2. Se macină nucile, se adaugă făina, amidonul de tapioca, psyllium, bicarbonatul de sodiu și untul rece tăiat în bucăți.
3. Faceți aluatul, înfășurați-l în folie alimentară și dați-l la frigider timp de o oră.
>
4. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Se face aluatul în rulouri, se taie în părți egale și se modelează în rulouri. Așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți-le la 180 grade Celsius timp de aproximativ 10-12 minute.
>.
5. Rulați rulourile, cât sunt încă calde, în eritritol de vanilie.
Bun gust!