Am pregătit pentru voi aceste delicioase rulouri pariziene fără gluten și fără lactoză, fără adaos de zahăr.
Pentru rulourile pariziene fără gluten vom avea nevoie de:
Cesto:
3PL erythritol3 albușuri de ou
250g nuci măcinate
Cremă:
3 gălbenușuri
1 ou întreg
4PL eritritol500ml cremă de nucă de cocos bine răcită, se dă la frigider cel puțin 24 până la 48 de ore înainte de a o bate100g nuci de caju (înmuiate în apă fierbinte timp de 2 ore)
2PL gelatină
2PL Cacao olandeză
Câmp:
100g ciocolată fierbinte100g Unt de cacao
2. Amestecați eritritolul și nucile măcinate în albușurile de ou.
3. Umpleți o pungă de patiserie cu amestecul și pulverizați rulourile pe o foaie de copt tapetată cu hârtie.
4. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 10-12 minute la 180 de grade. După coacere, lăsați rulourile să se răcească, apoi scoateți-le de pe hârtie (se rup ușor când sunt calde).
5. Se prepară crema de cacao: se bat 3 gălbenușuri și 1 ou întreg cu eritritol și pudră de cacao la aburi timp de 15-20 de minute. Se lasă să se răcească.
>
6. Se amestecă bine nucile de caju cu 2-3 linguri de cremă de nucă de cocos.
.
7. Bateți bine crema de nucă de cocos. Dizolvați gelatina în apă fierbinte, adăugați 2-3 linguri de frișcă și amestecați până la omogenizare.
8. Adăugați crema de nucă de cocos bătută, nucile de caju amestecate, gelatina la crema de cacao răcită și amestecați bine.
9. Puneți crema finită la frigider timp de 1-2 ore pentru a se răci, apoi umpleți-o într-o pungă de patiserie și pulverizați-o pe rulouri. Se dă din nou la frigider.
10. Pregătiți acoperirea de ciocolată: topiți ciocolata și untul de cacao pe aburi. (cel mai bine este să radeți untul de cacao pentru ca acesta să se topească mai repede).
Dăruiește rulourile răcite în glazura de ciocolată topită (ciocolata nu trebuie să fie prea fierbinte pentru a preveni topirea umpluturii).
11. Ce spuneți, vi se pare că arată și gustoase? Atunci încearcă să le prepari.