info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase

Am pregătit pentru voi aceste delicioase rulouri pariziene fără gluten și fără lactoză, fără adaos de zahăr.

 

Pentru rulourile pariziene fără gluten vom avea nevoie de:

Cesto:

3PL erythritol3 albușuri de ou

250g nuci măcinate

Cremă:

3 gălbenușuri

1 ou întreg

4PL eritritol500ml cremă de nucă de cocos bine răcită, se dă la frigider cel puțin 24 până la 48 de ore înainte de a o bate100g nuci de caju (înmuiate în apă fierbinte timp de 2 ore)

2PL gelatină

2PL Cacao olandeză

 

Câmp:

100g ciocolată fierbinte100g Unt de cacao

Rulouri pariziene fără gluten și fără lactoză 1

 

2. Amestecați eritritolul și nucile măcinate în albușurile de ou.

 

Rulouri pariziene fără gluten și fără lactoză 2

 

3. Umpleți o pungă de patiserie cu amestecul și pulverizați rulourile pe o foaie de copt tapetată cu hârtie.

 

Rulouri pariziene fără gluten și fără lactoză 3

 

4. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 10-12 minute la 180 de grade. După coacere, lăsați rulourile să se răcească, apoi scoateți-le de pe hârtie (se rup ușor când sunt calde).

 

Rulouri pariziene fără gluten și fără lactoză 4

 

5. Se prepară crema de cacao: se bat 3 gălbenușuri și 1 ou întreg cu eritritol și pudră de cacao la aburi timp de 15-20 de minute. Se lasă să se răcească.

 

Rulouri pariziene fără gluten și fără lactoză 5

>

 

6. Se amestecă bine nucile de caju cu 2-3 linguri de cremă de nucă de cocos.

.

Rulouri pariziene fără gluten și fără lactoză 6

 

7. Bateți bine crema de nucă de cocos. Dizolvați gelatina în apă fierbinte, adăugați 2-3 linguri de frișcă și amestecați până la omogenizare.

 

Rulouri pariziene fără gluten și fără lactoză 7

 

8. Adăugați crema de nucă de cocos bătută, nucile de caju amestecate, gelatina la crema de cacao răcită și amestecați bine.

 

Rulouri pariziene fără gluten și fără lactoză 8

 

9. Puneți crema finită la frigider timp de 1-2 ore pentru a se răci, apoi umpleți-o într-o pungă de patiserie și pulverizați-o pe rulouri. Se dă din nou la frigider.

 

 

10. Pregătiți acoperirea de ciocolată: topiți ciocolata și untul de cacao pe aburi. (cel mai bine este să radeți untul de cacao pentru ca acesta să se topească mai repede).

 

Dăruiește rulourile răcite în glazura de ciocolată topită (ciocolata nu trebuie să fie prea fierbinte pentru a preveni topirea umpluturii).

 

Rulouri pariziene fără gluten și fără lactoză 10

 

11. Ce spuneți, vi se pare că arată și gustoase? Atunci încearcă să le prepari.

 

Rulouri pariziene fără gluten și fără lactoză 11


SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter