PROCESAREA COMENZILOR ÎN TIMPUL SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN 2025
Stimați clienți,
Dorim să vă informăm cu privire la termenul de livrare a comenzilor în perioada sărbătorilor de Crăciun.
Comenzile primite până la 16.12.2025, ora 22:00, vor fi procesate și expediate înainte de Crăciun. Comenzile primite după această dată vor fi procesate și expediate începând cu data de 7.1.2026, odată cu revenirea la activitatea normală.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată în anul 2025 și vă așteptăm cu nerăbdare să faceți noi achiziții în noul an 2026.
Vă dorim Sărbători de Crăciun minunate, pline de bucurie și sănătate.
Áldomás Ulei de muștar (250ml)
Cod produs: 46219
disponibilitate: 1 - 4 zile
Uleiul de muștar are o culoare galben-aurie, o aromă plăcută de muștar și un gust picant. Uleiul este extras din semințe de muștar coapte. Uleiul de muștar este bogat în grăsimi sănătoase, vitaminele A, B3, B4, B6, C, E, K, acizi grași omega 3 și 6, iar principala sa substanță este glicozidul sinalbin.
Utilizare: potrivit pentru salate, marinate, maioneză, sosuri. Nu este potrivit pentru gătit.
Doza zilnică recomandată: 1 linguriță (aprox. 3 -5 ml).
Ingrediente: 100% ulei de semințe de muștar presat la rece.
Valoare nutrițională la 100g de produs:
Energie: 3695Kj / 899kcal
Proteine: <0,2g
Carbohidrați: <0,03g (din care zahăr: <0,03g)
Grăsimi: 99,84g (din care saturate: 16,52g
Acizi grași mononesaturați: acid oleic: 59,2g
Acizi grași polinesaturați: acid linoleic: 8,95g; acid linolenic: 10,16g
Sare: <0,03g
Vitamina E: 3,01mg
Ingestia de referință a unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Alergeni: semințe de muștar. Poate conține urme de semințe de susan, nuci și migdale.
Stocare: Păstrați într-un loc răcoros și uscat. Protejați de lumina directă a soarelui. Odată deschis, depozitați într-un loc răcoros și întunecat. Căldura și lumina îi vor degrada rapid gustul și proprietățile nutritive. Posibila tulburare nu este dăunătoare.
Țară de origine: Ungaria.
Hmotnosť 0.38 kg
EAN 5999887488399
Volum 250g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.

































