AnnaPanni Amestec de făină fără gluten pentru prepararea pâinii (1000g)
Cod produs: 54960
disponibilitate: 1 - 4 zile
Amestecul de faina fara gluten pentru prepararea painii albe este destinat persoanelor cu intoleranta la gluten, realizat din ingrediente fara gluten.
Fără gluten.
Fara lapte.
Instrucțiuni pentru prepararea pâinii:
Ingrediente:
500 g amestec de faina pentru paine
500 ml apă călduță
2 linguri ulei
Sarat la gust)
Mod de preparare: combinați toate ingredientele și frământați aluatul cu un mixer manual timp de 2-3 minute. Puneți aluatul pregătit într-o formă unsă cu ulei. Acoperiți aluatul cu folie alimentară unsă și lăsați-l să crească într-un loc cald până își dublează volumul (aproximativ 15 minute sau mai mult). Scoateți folia și puneți aluatul dospit în cuptorul preîncălzit. Coacem la 200 de grade timp de 50 de minute, apoi scoatem din forma si coacem in voie pe gratar inca 20-25 de minute pana capata o culoare frumoasa. După copt, se răcește pe un grătar. Tăiați numai după răcire.
Ingrediente: faina de orez, amidon de cartofi, fulgi de cartofi, dextroza, drojdie, fibre vegetale (psyllium), agent de ingrosare (E464), sare, emulgator (E491).
Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1389Kj / 335kcal
Grăsimi: 0,6 g (din care saturate: 0,3 g)
Carbohidrați: 74,5 g (din care zahăr: 0,8 g)
Proteine: 6,1 g
Fibre: 4,0 g
Sare: 1,3 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Depozitare: A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Țara de origine: HU.
Hmotnosť 1 kg
EAN 5999860248019
Volum 1000g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.
