AnnaPanni Amestecul de faina fara gluten pentru prepararea painii cu maia (1000g)
Cod produs: 54961
disponibilitate: 1 - 4 zile
Amestecul de faina fara gluten pentru prepararea painii cu aluat este destinat persoanelor cu intoleranta la gluten, realizat din materii prime fara gluten.
Fără gluten.
Fara lapte.
Instrucțiuni pentru prepararea pâinii:
Ingrediente:
500 g amestec de faina pentru paine
500 ml apă călduță
2 linguri ulei
Sarat la gust)
Mod de preparare: combinați toate ingredientele și frământați aluatul cu un mixer manual timp de 2-3 minute. Puneți aluatul pregătit într-o formă unsă cu ulei. Acoperiți aluatul cu folie alimentară unsă cu ulei și lăsați-l la crescut la loc cald până își dublează volumul. (aproximativ 15 minute sau mai mult). Punem aluatul dospit in cuptorul preincalzit si il coacem la 200 de grade timp de 50 de minute, apoi il scoatem din forma si il coacem in voie pe gratar inca 20-25 de minute pana capata o culoare frumoasa. Tăiați numai după răcire.
Ingrediente: făină de orez, amidon de cartofi, fulgi de cartofi, dextroză, drojdie, maia (faina fara gluten, apa), fibre vegetale (psyllium), agent de îngroșare (E464), sare, emulgator (E491).
Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1423Kj / 340kcal
Grăsimi: 0,7 g (din care saturate: 0,3 g)
Carbohidrați: 75,9 g (din care zahăr: 1,8 g)
Proteine: 6,3 g
Fibre: 3,6 g
Sare: 0,0 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Depozitare: A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Țara de origine: HU.
Hmotnosť 1 kg
EAN 5999860248040
Volum 1000g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.
