info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



PROCESAREA COMENZILOR ÎN TIMPUL SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN 2025

Stimați clienți,

Dorim să vă informăm cu privire la termenul de livrare a comenzilor în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Comenzile primite până la 16.12.2025, ora 22:00, vor fi procesate și expediate înainte de Crăciun. Comenzile primite după această dată vor fi procesate și expediate începând cu data de 7.1.2026, odată cu revenirea la activitatea normală.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată în anul 2025 și vă așteptăm cu nerăbdare să faceți noi achiziții în noul an 2026.

Vă dorim Sărbători de Crăciun minunate, pline de bucurie și sănătate.

Ataisz Amestec pentru falafel de naut american (200g)

Cod produs: 54748

(0 evaluări)



11.70 lei cu TVA9.67 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Mix de falafel de naut - un preparat vegetarian excelent. O sursă pură de proteine ​​vegetale care este ușor și rapid de preparat.


Vegetarian.
Vegan.
Amestecul nu conține arome, extracte de condimente sau conservanți.


Ingrediente: făină de năut, gris de mazăre galbenă, făină de mazăre galbenă, piper negru, gris de ceapă, pudră de usturoi, ghimbir, sare de masă.


Mod de preparare: Amesteca continutul pungii cu aproximativ 180 ml apa pentru a crea o masa modelabila, pe care o lasam sa stea 6-8 minute. Apoi le modelăm în forma dorită și le prăjim în ulei nu prea încins până devin aurii.


Valoarea nutritivă medie în 100g:
Energie: 1240,60Kj / 296,40kcal
Grăsimi: 3,17 g (din care saturate 0,12 g)
Carbohidrați: 47,46 g (din care zahăr: 2,58 g)
Proteine: 18,4 g
Sare: 6,53 g

Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)


Alergeni: Fabricați într-o plantă care procesează susan, țelină, grâu, gluten, ovăz și semințe oleaginoase.


Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.


Țara de origine: UE.

Hmotnosť 0.2 kg

EAN 5999886883591

Volum 200g


Ataisz
Ataisz

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter