info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase

0 ks 0.00 lei



Dragi clienți,

Dorim să vă informăm că în perioada 7 august 2025 – 13 august 2025 vom fi în pauză de vară. În acest interval, echipa noastră se va bucura de câteva zile de odihnă, pentru a reveni cu energie și entuziasm. Comenzile și mesajele primite în această perioadă vor fi procesate începând cu 14 august 2025.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim, la rândul nostru, o vară frumoasă și relaxantă!

Echipa Herbahouse

Ataisz Orez alb iasomie (250g)

Cod produs: 18442

(0 evaluări)



9.90 lei cu TVA8.32 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Orezul iasomie se caracterizează prin gustul său distinct și aroma plăcută. Este bogat în amidon, vitamine (în special vitaminele din grupa B) și minerale (de exemplu, potasiu și fosfor, fier), este o sursă de proteine, nu conține grăsimi și nu conține gluten.

Utilizare: Orezul iasomie este folosit în principal în bucătăria asiatică, gustul său este foarte asemănător cu orezul basmati, dar în comparație cu orezul basmati, orezul iasomie este mai lipicios și, prin urmare, mai potrivit pentru prepararea risotto, pentru salate, pilaf, deserturi și altele asemenea, dar si ca garnitura in combinatii cu carne, legume sau creveti.

Mod de preparare: Clătiți orezul și puneți-l într-o oală cu apă în raport de 1:2,5 (orez:apă). Adăugați un praf de sare.

Ingrediente: orez alb iasomie.

Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1456Kj / 349kcal
Proteine: 7,0 g
Carbohidrați: 78,5 (din care zahăr: 0,2 g)
Grăsimi: 0,7 g (din care saturate: 0,3 g)
Fibre: 1,3 g
Sare: 0,0 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Alergeni: produsul este realizat într-o plantă care prelucrează și semințe de susan, țelină, grâu și gluten.

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Țara de origine: UE.

Hmotnosť 0.25 kg

EAN 5999881861259

Volum 250g


Ataisz
Ataisz

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter