info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



PROCESAREA COMENZILOR ÎN TIMPUL SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN 2025

Stimați clienți,

Dorim să vă informăm cu privire la termenul de livrare a comenzilor în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Comenzile primite până la 16.12.2025, ora 22:00, vor fi procesate și expediate înainte de Crăciun. Comenzile primite după această dată vor fi procesate și expediate începând cu data de 7.1.2026, odată cu revenirea la activitatea normală.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată în anul 2025 și vă așteptăm cu nerăbdare să faceți noi achiziții în noul an 2026.

Vă dorim Sărbători de Crăciun minunate, pline de bucurie și sănătate.

Bagoila Ulei de germeni de porumb presat la rece (1000ml)

Cod produs: 57728

(0 evaluări)



26.70 lei cu TVA22.07 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Uleiul de germeni de porumb are un gust ușor, neutru. Uleiul conține acizi grași nesaturați, în special acid oleic și linoleic, conține, de asemenea, fier, coenzima Q 10, vitamine precum B, C și vitamina E, care acționează ca un antioxidant natural și reglează formarea radicalilor liberi în organism. Promovează nivelul normal al colesterolului și îmbunătățește sistemul nervos. Uleiul este ușor digerabil.


Utilizare: este excelent pentru gătit, copt și gătit la rece. Poate fi adăugat în supe, sosuri sau salate.


Ingrediente: 100% ulei de germeni de porumb.


Valoare nutrițională la 100g de produs:
Energie: 3404Kj / 828kcal
Proteine: 0.0g
Carbohidrați: 0.0g (din care zahăr: 0.0g)
Grăsimi: 0.0g (din care zahăr: 0.0g)
Grăsimi: 0.0g: 92.0g
Acizi grași saturați: 13.0g
Acizi grași mononesaturați: 28.0g
Acizi grași polinesaturați: 51.0g
Sare: 0.0g


Alergeni: poate conține urme de nuci, migdale, arahide, semințe de susan.


Stocare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Protejați de lumina directă a soarelui.

Hmotnosť 1 kg

EAN 5999566920165

Volum 1000ml


Bagoila
Bagoila

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter