info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Barbara Néró Prăjitură de ceai fără gluten umplută cu gem de caise (160g)

Cod produs: 51372

(0 evaluări)



32.40 lei cu TVA27.23 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Patiserie de ceai crocantă, fără gluten cu gem de caise. Potrivite pentru celiaci și pentru cei care urmează o dietă fără gluten.


Fără gluten.
Fără lactoză.
Fără soia.


Ingrediente: Amestec de făină (amidon de porumb, făină de orez, făină de porumb, amidon de cartofi, fulgi de cartofi (pudră de cartofi, emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași, regulator de aciditate: acid citric), stabilizatori: gumă de xantan, gumă de guar, emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași, fibre de sfeclă de zahăr), margarină (uleiuri și grăsimi vegetale (palmier, rapiță, floarea-soarelui în diferite proporții), apă, emulgator (mono- și digliceride ale acizilor grași), sare, regulator de aciditate (acid citric), conservant (sorbat de potasiu), aromă, colorant: caroteni), aromă de fructe (36%: sirop de fructoză-glucoză, pulpă de caise, pulpă de mere, acid comestibil: acid citric, agent de gelificare: pectină, conservant: sorbat de potasiu; aromă, antioxidant: acid ascorbic; colorant: capsantină), zahăr pudră, gălbenuș de ou, înveliș de cacao (7%: zahăr, grăsime vegetală parțial hidrogenată (de palmier), pudră de cacao, emulgatori: lecitină de floarea-soarelui, poliglicerol poliricinoleat, aromă), agent de creștere: bicarbonat de sodiu.


Valoare nutrițională la 100g de produs:
Energie: 1753Kj / 417kcal
Proteine: 2,6g
Carbohidrați: 65,5g (din care zahăr: 38,0g)
Grăsimi: 15,8g (din care saturate: 7,3g)
Sare: 0,14g

Ingestia de referință a unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)


Alergeni: Ouă.


Stocare: Depozitați într-un loc răcoros, întunecat și uscat, protejați de lumina directă a soarelui.


Țara de origine: UE.

Hmotnosť 0.15 kg

EAN 5997239311593

Volum 160g


Barbara

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter