info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Benefitt Amestec de făină fără gluten pentru pâine albă de casă (1000g)

Cod produs: 54342

(0 evaluări)



46.50 lei cu TVA39.08 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Amestecul de faina fara gluten pentru prepararea painii albe. Preparare simplă și rapidă. Amestecul de faina este destinat persoanelor cu intoleranta la gluten, realizat din materii prime fara gluten si fara grau. Produsele Szafi Free sunt realizate exclusiv din ingrediente vegane, iar rețetele pentru acestea sunt tot vegane.

Vegan.
Fără gluten.
Fără lapte.
Fără soia, porumb, orez, cartofi.
Fără conservanti.
Conține carbohidrați absorbiți lent.

Ingrediente: amidon de porumb, făină albă de orez, dextroză, proteină din mazăre, sare cristalină de Himalaya, făină de psyllium, stabilizatori (hidroxipropil metilceluloză, gumă guar).

Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1385Kj / 330kcal
Grăsimi: 0,5 g (din care acizi grași saturati: 0,2 g)
Carbohidrați: 76,0 g (din care zaharuri: 5,5 g)
Fibre: 1,6 g
Proteine: 4,7 g
Sare: 3,0 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Ingrediente pentru 1 bucată de pâine:
300 g amestec de făină fără gluten pentru pâine albă de casă
2 g drojdie uscată
2 linguri de ulei vegetal (se recomanda ulei de masline)
220 ml apă călduță

Sfat pentru prepararea unei pâine mai mare:
Preparare la cuptorul clasic: Amestecați bine drojdia cu făina măsurată, apoi adăugați ingredientele lichide. După amestecarea temeinică, lăsați aluatul să se odihnească acoperit timp de 25 de minute (la 25-30 de grade). Formați pâine din aluat și coaceți cca. 40 de minute la 180 de grade.

Sfaturi suplimentare:
Pudrați o placă de rulare cu puțină făină pentru a ușura frământarea și modelarea. Crusta pâinii va fi mai crocantă și mai maronie dacă, după timpul recomandat de coacere, suprafața este acoperită cu ulei vegetal și se coace încă 10-15 minute la 200 de grade cu cuptorul de sus pornit. Lăsați pâinea proaspăt coaptă să se răcească pe un grătar înainte de a o feli.

Sfat pentru prepararea unei pâine mai mare:
Pregătire în brutărie: Turnați apă călduță și ulei vegetal într-un bol de mixare din brutărie. Se măsoară făina de pâine într-un castron separat, se amestecă praful de copt și se toarnă cu grijă conținutul bolului în bol. Rulați dispozitivul în programul „De bază” sau „Fără gluten” (aproximativ 2-2,5 ore pentru întregul program).

Sfaturi suplimentare:
Dacă doriți să coaceți pâine cu crustă crocantă, după terminarea programului trebuie doar să rulați un program suplimentar de coacere (cca. 15 minute), sau să scoateți cu grijă pâinea din formă (în acest caz este încă fierbinte!) și să coaceți. in cuptor clasic cu coacere superioara inca 10-15 minute la 200 de grade.

Note, sfaturi:
Lungimea programelor și numărul de cicluri pot varia de la brut la brut, dar, de obicei, programul „de bază” conține 2 cicluri de frământare și creștere și un ciclu de coacere. Pentru setari recomandam painea de marime medie (700-750g), prajita medie si varianta coacerii timp de 2-2,5 ore.
Vă rugăm să rețineți că dimensiunile bolului de amestecare și ale paletei de amestecare pot varia pentru diferite tipuri de brutari, așa că este posibil ca ingredientele să fie măsurate proporțional mai puțin sau mai mult, în funcție de designul mașinii.

Alergeni: produse într-o plantă fără gluten.

Depozitare: A se pastra la loc uscat la o temperatura de 15-25°C. Închideți întotdeauna ambalajul cu grijă după utilizare.

Tara de origine: fabricat in Ungaria.

Hmotnosť 1 kg

EAN 5999542646201

Volum 1000g


Benefitt
Benefitt

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter