Benefitt Pectin - pudră pentru gelificare vegetală (100g)
Cod produs: 41056
disponibilitate: 1 - 4 zile
Pectina naturală de origine vegetală este o alternativă excelentă la gelatina de origine animală. Este utilizată pentru îngroșare și gelificare. Principalul avantaj al acestei pulberi este că este dietetică, ușor digerabilă și nu conține gluten.
100% naturală.
Vegetarian.
Vegan.
Utilizări: Pentru prepararea de aspicuri, jeleuri, îngroșarea gemurilor și a deserturilor din fructe, pentru prepararea de produse de cofetărie cu o consistență moale. Diluție recomandată: 0,5%. La fierberea fructelor, trebuie menținută o temperatură de 75 până la 100 de grade. La rece nu funcționează.
Dosare recomandată și instrucțiuni pentru prepararea gemurilor. Puneți fructele tăiate într-o cratiță mare, amestecați constant și gătiți la nevoie. Se amestecă zahărul (dacă este necesar) și pectina și se adaugă la fructe la sfârșitul fierberii, amestecând bine. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 5-10 minute. Apoi se strecoară în pahare curate. Închideți borcanele umplute. La prepararea gemurilor din fructe mediu dulci, se poate adăuga acid citric.
Ingrediente: 100% pectină.
Stocare: Se păstrează într-un loc răcoros și uscat.
Țara de origine: UE.
Hmotnosť 0.1 kg
EAN 5999542643910
Volum 100g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.
