info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase

0 ks 0.00 lei



Dragi clienți,

Dorim să vă informăm că în perioada 7 august 2025 – 13 august 2025 vom fi în pauză de vară. În acest interval, echipa noastră se va bucura de câteva zile de odihnă, pentru a reveni cu energie și entuziasm. Comenzile și mesajele primite în această perioadă vor fi procesate începând cu 14 august 2025.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim, la rândul nostru, o vară frumoasă și relaxantă!

Echipa Herbahouse

Biopont Bio Snack de porumb Pandúr cu aroma de boia picant (45g)

Cod produs: 59335

(0 evaluări)



8.70 lei cu TVA7.31 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Biopont Pandúr este o gustare organică din porumb, cu o aromă distinctă de boia. Inimioarele delicioase, crocante, condimentate sunt potrivite pentru cei cărora le plac gusturile picante. Gustarea din porumb nu conține gluten, așa că poate fi consumată și de persoanele cu sensibilitate la gluten.

Bio.
Fara gluten.
Produs extrudat.
Ambalare in atmosfera protectoare.

Ingrediente: făină de porumb (70%)*, ulei de floarea soarelui*, pudră de roșii*, ardei dulce*, pudră de chili (1%)*, sare de mare, praf de ceapă roșie*, piper negru măcinat*, drojdie inactivă. * În calitate ecologică din agricultura ecologică controlată.

Utilizare: bunătate crocantă, în timpul zilei doar ca să se cronească singur între mesele principale.

Valoarea nutrițională în 100 g de produs:
Energie: 1852Kj / 443kcal
Proteine: 5,8 g
Carbohidrați: 53,0 g (din care zahăr: 4,0 g)
Grăsimi: 21,0 g (din care saturate: 2,8 g)
Sare: 2,4 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Alergeni: Poate conține urme de arahide și derivații acestora.

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat. A se proteja de lumina soarelui. A se consuma dupa deschidere.

Țara de origine: agricultură UE/non-UE.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5998858701550

Volum 45g


Biopont
Biopont

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter