info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Biorganik Bio Fulgi de ovăz (500g)

Cod produs: 31897

(0 evaluări)



19.50 lei cu TVA16.39 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Cu un mic dejun din fulgi de ovaz, incepi ziua plin de energie, poti prepara cel mai bun terci din fulgi de ovaz fin. Cu toate acestea, au utilizări versatile în bucătărie. Făina de ovăz este făcută din boabe de cereale aburite și zdrobite. Făina de ovăz este unul dintre alimentele cu un conținut ridicat de fibre solubile și este un bun ajutor în dietele de reducere. Conținutul de minerale magneziu, fier, fosfor și zinc, precum și vitaminele din grupa B și E, este semnificativ Fibrele solubile au un efect benefic asupra sistemului intestinal. Susține excreția și ajută la protejarea pereților intestinali. Fulgii de ovăz și mâncărurile preparate din ea conferă unei persoane o senzație de sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp. În același timp, sunt ușor de digerat și trec rapid prin sistemul excretor. De asemenea, diabeticii ar trebui să le includă în dieta lor, deoarece ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge.

Utilizare: pentru a prepara terci, pentru a îngroșa supa, tartine, chiftele. Le puteți adăuga la iaurturi, muesli și, de asemenea, la produse de copt, care adaugă mai multe fibre.

Ingrediente: fulgi de ovaz 100% organic din agricultura ecologica controlata.

Valoarea nutrițională în 100 g de produs:
Energie: 1543Kj / 367kcal
Proteine: 12,1 g
Carbohidrați: 56,1 g (din care zahăr 1,0 g)
Grăsimi: 8,4 g (din care saturate: 1,3 g)
Sare: 0,003 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Alergeni: gluten. Produsul a fost realizat într-o fabrică care prelucrează soia, glutenul, țelina, muștarul, susanul.

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Țara de origine: Marea Britanie.

Hmotnosť 0.5 kg

EAN 5999559311208

Volum 500g


Biorganik
Biorganik

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter