Biorganik Naturmind Pectin - pudră de gelificare vegetală (80g)
Cod produs: 45034
disponibilitate: 1 - 4 zile
Pectina naturală de origine vegetală este o alternativă excelentă la gelatina animală. Se foloseste pentru ingrosare si gelificare.
Vegan.
Utilizare: Pentru prepararea gemurilor si gemurilor. Diluție recomandată: 0,5%. La conservarea fructelor, este necesar să se mențină o temperatură de 75 până la 100 de grade. Nu funcționează când este rece.
Doza recomandată și instrucțiuni pentru prepararea dulceaței: Pentru 10 kg de fructe, 50 g de pectină. Puneți fructele tocate într-o oală mare, continuați să amestecați și gătiți după cum este necesar. Se amestecă zahărul (dacă este necesar) și pectina și se adaugă în fructe la sfârșitul gătitului, se amestecă bine. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5-10 minute. Apoi dozăm în pahare curate. Închideți paharele pline. Acid citric poate fi adăugat la prepararea dulcețurilor din fructe mediu-dulci.
Compozitie: pectină (E440) din citrice.
Valoarea nutrițională în 100 g de produs:
Energie: 888Kj / 212kcal
Proteine: 3,0 g
Carbohidrați: 5%.0g (din care zahăr: 50,0g)
Grăsimi: 0,0 g (din care saturate: 0,0 g)
Fibre: 7,6 g
Sare: 7,5 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Tara de origine: Germania.
Hmotnosť 0.08 kg
EAN 5999559314803
Volum 80g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.