info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase

0 ks 0.00 lei



Dragi clienți,

Dorim să vă informăm că în perioada 7 august 2025 – 13 august 2025 vom fi în pauză de vară. În acest interval, echipa noastră se va bucura de câteva zile de odihnă, pentru a reveni cu energie și entuziasm. Comenzile și mesajele primite în această perioadă vor fi procesate începând cu 14 august 2025.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim, la rândul nostru, o vară frumoasă și relaxantă!

Echipa Herbahouse

Biorganik Naturmind Pectin - pudră de gelificare vegetală (80g)

Cod produs: 45034

(0 evaluări)



34.80 lei cu TVA29.24 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Pectina naturală de origine vegetală este o alternativă excelentă la gelatina animală. Se foloseste pentru ingrosare si gelificare.

Vegan.

Utilizare: Pentru prepararea gemurilor si gemurilor. Diluție recomandată: 0,5%. La conservarea fructelor, este necesar să se mențină o temperatură de 75 până la 100 de grade. Nu funcționează când este rece.

Doza recomandată și instrucțiuni pentru prepararea dulceaței: Pentru 10 kg de fructe, 50 g de pectină. Puneți fructele tocate într-o oală mare, continuați să amestecați și gătiți după cum este necesar. Se amestecă zahărul (dacă este necesar) și pectina și se adaugă în fructe la sfârșitul gătitului, se amestecă bine. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5-10 minute. Apoi dozăm în pahare curate. Închideți paharele pline. Acid citric poate fi adăugat la prepararea dulcețurilor din fructe mediu-dulci.

Compozitie: pectină (E440) din citrice.

Valoarea nutrițională în 100 g de produs:
Energie: 888Kj / 212kcal
Proteine: 3,0 g
Carbohidrați: 5%.0g (din care zahăr: 50,0g)
Grăsimi: 0,0 g (din care saturate: 0,0 g)
Fibre: 7,6 g
Sare: 7,5 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Tara de origine: Germania.

Hmotnosť 0.08 kg

EAN 5999559314803

Volum 80g


Biorganik
Biorganik

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter