info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Bonetta Făină de orez alb (1000g)

Cod produs: 44136

(0 evaluări)



31.50 lei cu TVA30.00 lei fără TVA

disponibilitate: Vândut

Făina de orez este cunoscută în principal în Asia de Sud-Est, unde este folosită pentru a face tăiței, deserturi și alte dulciuri. Are un gust blând, ceea ce îl face ideal pentru coacere. În mod natural, făina fără gluten este ușoară, ușor digerabilă și te face să te simți plin. La noi, făina de orez este una dintre făinurile de bază pentru coacerea fără gluten. Nu conține gliadină (fracții de gluten) și, prin urmare, este potrivit pentru pacienții cu boală celiacă. Orezul este considerat cel mai puțin alergenic aliment. Orezul este bogat în vitamina B, fosfor, fier, zinc, magneziu, seleniu și alte minerale, făcându-l un aliment ideal pentru unghii, păr și piele sănătoase. De asemenea, este potrivit pentru diabetici și pentru persoanele care suferă de hipoglicemie, deoarece amidonul din orezul alb este absorbit lent de organism, în timp ce eliberează constant glucoză în sânge, ceea ce ajută la menținerea unui nivel stabil de zahăr din sânge.
La coacere, vă recomandăm să combinați cu alte făinuri fără gluten (porumb, in, nucă de cocos, hrișcă etc...)

Minerale: zinc, fier, mangan, fosfor, magneziu, cobalt, seleniu, fluor, calciu, potasiu, sodiu
Vitamine: B1, B2, B3, B6, A, E.

Fara gluten.

Utilizare: Potrivit pentru îngroșarea sosurilor, cremelor, pentru prepararea diverșilor biscuiți, prăjituri, deserturi dulci necoapte sau ca terci de mic dejun.

Ingrediente: orez alb.

Valoarea nutrițională în 100 g de produs:
Energie: 1489kJ / 350kcal
Proteine: 6,9 g
Carbohidrați: 79,4 g (din care zahăr: 0,8 g)
Grăsimi: 0,6 g
Fibre: 3,3 g
Sare: <0,01 g

Alergeni: fără alergeni.

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Țara de origine: HU.

Hmotnosť 1 kg

EAN 5998856310716

Volum 1000g


Bonetta
Bonetta

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter