info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Bonetta Făină de orez brun fără gluten (500g)

Cod produs: 41398

(0 evaluări)



18.60 lei cu TVA17.71 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Făina de orez este cunoscută în principal în Asia de Sud-Est, unde este folosită pentru a face tăiței, deserturi și alte dulciuri. Are un gust blând, ceea ce îl face ideal pentru coacere. În mod natural, făina fără gluten este ușoară, ușor digerabilă și te face să te simți plin. La noi, făina de orez este una dintre făinurile de bază pentru coacerea fără gluten. Nu conține gliadină (fracții de gluten) și, prin urmare, este potrivit pentru pacienții cu boală celiacă. Orezul este considerat cel mai puțin alergenic aliment. De asemenea, este potrivit pentru diabetici și persoanele care suferă de hipoglicemie, deoarece amidonul din orez brun este absorbit lent de organism, în timp ce eliberează constant glucoză în sânge, ceea ce ajută la menținerea unui nivel stabil al zahărului din sânge.
La coacere, vă recomandăm să combinați cu alte făinuri fără gluten (porumb, in, nucă de cocos, hrișcă etc...)

Vegan.
Fara gluten.
Fara alergeni.

Utilizare: Potrivit pentru îngroșarea supelor, sosurilor, cremelor, pentru prepararea diverșilor biscuiți, găluște, sau clătite pentru îngroșare, trebuie amestecat cu alte făinuri.

Ingrediente: orez brun macinat.

Valoarea nutrițională în 100 g de produs:
Energie: 1488Kj / 351kcal
Proteine: 7,5 g
Carbohidrați: 71,7 g (din care zahăr: 0,8 g)
Grăsimi: 3,1 g (din care saturate: 0,6 g)
Fibre: 3,3 g
Sare: 0,01 g

Alergeni: nu contine alergeni.

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Tara de origine: Ungaria.

Hmotnosť 0.5 kg

EAN 5998856310686

Volum 500g


Bonetta
Bonetta

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter