info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Celiko Amestec de făină fără gluten pentru aluat scurt (200g)

Cod produs: 101129

(0 evaluări)



12.00 lei cu TVA10.08 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Amestec vrac fara gluten destinat producerii de paine scurte si biscuiti. Amestecul de făină este destinat persoanelor cu intoleranță la gluten, realizat din materii prime de înaltă calitate, fără gluten și fără grâu.


Fără gluten.
Vegetarian.
Pregătire rapidă și ușoară.
este grozav pentru a face prăjituri și prăjituri.


Reteta pentru fursecuri Linnaeus:
Ingrediente:
200 g amestec de faina pentru aluat scurt
2 galbenusuri de ou
50 g de unt sau margarina pentru copt
1 lingurita zahar vanilat
1 lingura de apa
Făină fără gluten pentru stropire la rulare.

Mod de preparare: Cerneți amestecul de făină într-un bol, adăugați gălbenușurile de ou, untul, zahărul vanilat și 1 lingură de apă. Facem aluatul si il lasam sa se odihneasca 15 minute. Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Întindem aluatul pe o placă înfăinată până la o foaie de aproximativ 0,5 cm grosime, din care tăiem orice formă (de ex. cercuri, inimioare). Asezati-le pe o tava acoperita cu hartie de copt. Se coace la cuptor la 180°C pentru aproximativ 10-12 minute.
Restul de aluat rămas după tăiere poate fi reluat puțin, apoi rulat și tăiat din nou. Odată ce prăjiturile coapte s-au răcit, întindeți gem și lipiți-le.


Ingrediente: amidon de cartofi, zahar, faina de orez, regulator de aciditate: difosfati, agenti de crestere: carbonati de sodiu, sare.


Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1515Kj / 362kcal
Grăsimi: 0,0 g (din care saturate: 0,0 g)
Carbohidrați: 87,0 g (din care zahăr: 26,0 g)
Proteine: 1,7 g
Sare: 0,01 g

Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)


Alergeni: produsul poate conține soia, lapte și derivații acestora.


Păstrare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat.


Tara de origine: Polonia.

Hmotnosť 0.2 kg

EAN 5900038001039

Volum 200g


Celiko
Celiko

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter