info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Celiko Vegan, fără gluten, jeleu de tort cu căpșuni cu agar (45g)

Cod produs: 101119

(0 evaluări)



9.00 lei cu TVA7.56 lei fără TVA

disponibilitate: Vândut

Jeleu de tort roșu, cu aromă de căpșuni, cu agar. Fara gelatina. Potrivit pentru vegetarieni și vegani, persoanele cu o dietă fără gluten.


Fără gluten.
Vegetarian.
Fara conservanti.
Conține suc de fructe.
Se ingroasa repede.
Excelent pentru deserturi, prăjituri și jeleuri.


Preparare:
1. Turnați conținutul pungii (45 g) în 250 ml apă rece. Se amestecă bine până se dizolvă.
Aduceți jeleul la fiert și gătiți timp de 2-3 minute, amestecând continuu. Se da deoparte si se lasa sa se raceasca, amestecand des. Dacă doriți, puteți adăuga în jeleu îndulcitor sau zahăr (1-2 linguri).
3. Turnați jeleul încă călduț peste fructele de pe tort. Prajitura trebuie unsa cu smantana sau dulceata inainte de a aplica jeleul. Dacă jeleul se întărește prea mult înainte de turnare, poate fi reîncălzit pentru scurt timp.
Putem turna și jeleul călduț în boluri, îl punem la frigider ca să se întărească jeleul și îl consumăm ca desert.


Ingrediente: izomaltuloza*, suc de capsuni pudra 13% (maltodextrina, suc de capsuni din concentrat), gelifiant: agar; aroma, regulator de aciditate: acid citric.

* Conține izomaltuloză, care este un carbohidrat cu un gust mai puțin dulce decât zahărul tradițional. Este complet și lent digerabil. Furnizează energie sub formă de glucoză pentru o perioadă mai lungă de timp.


Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1565Kj / 369kcal
Grăsimi: 0,1 g (din care saturate: 0,1 g)
Carbohidrați: 90,0 g (din care zahăr: 82,0 g)
Proteine: 0,5 g
Sare: 0,01 g

Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)


Alergeni: produsul poate contine lapte, soia, alune si alune.


Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.


Tara de origine: Polonia.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5900038002371

Volum 45g


Celiko
Celiko

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter