info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Clearspring Bio Sos de soia Tamari (150ml)

Cod produs: 12602

(0 evaluări)



57.60 lei cu TVA48.40 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Sosul de soia Tamari este un condiment fara gluten din bucataria japoneza, de calitate organica, 100% natural fara conservanti.
Cuvântul japonez „tamari” provine de la cuvântul „tamaru”, care înseamnă a acumula.
Sosul de soia Tamari se face numai din sare si boabe de soia, ceea ce il deosebeste de clasicul sos de soia Shoyu din boabe de soia si grau. Se fermentează în mod natural în butoaie de lemn timp de 6 luni, apoi se pasteurizează. În producție nu se folosesc coloranți, conservanți sau potențiatori de aromă, care se găsesc în sosurile obișnuite. În comparație cu Shoyu, are un gust mai puternic și mai sărat, o consistență groasă și o culoare maro închis până la negru. Avantajul este că nu conține gluten și, prin urmare, este potrivit pentru o dietă fără gluten. Conține mai multe minerale și oligoelemente. De asemenea, este bogat în aminoacizi și microorganisme importante pentru digestie.

Bio.
Vegan.
Fara conservanti.
Fără gluten.

Utilizare: ideal pentru aromatizarea salatelor, supelor, sosurilor, pastelor, carnii si legumelor. Oferă preparatelor un gust specific.

Ingrediente: boabe de soia* (46%), apă, sare de mare, vin dulce de orez Mira* (orez dulce, apă, orez*). * În calitate Bio din agricultura ecologică controlată.

Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 832Kj / 196kcal
Proteine: 14,0 g
Carbohidrați: 34,0 g (din care zahăr: 1,8 g)
Grăsimi: 0,2 g (din care saturate: 0,1 g)
Fibre: 0,0 g
Sare: 15,9 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Alergeni: soia.

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat. A se pastra la frigider dupa deschidere.

Țara de origine: în afara UE.

Hmotnosť 0.28 kg

EAN 5021554002215

Volum 150ml


Clearspring
Clearspring

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter