info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Cornexi Terci de ovăz fără gluten Nucă de cocos, migdale și chia fără zahăr adăugat (50g)

Cod produs: 102910

(0 evaluări)



5.70 lei cu TVA4.79 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Descoperiți lumea fulgilor de ovăz fără gluten Cornexi. Aceste terci sunt la fel de gustoase și hrănitoare ca și versiunile tradiționale, dar sunt fără gluten, așa că chiar și cei cu sensibilitate la gluten se pot bucura de ele. Începeți ziua sănătos și energic cu fulgi de ovăz fără gluten, care conțin carbohidrați absorbiți lent și fibre pentru o senzație de sațietate de lungă durată.

Nucă de cocos-migdale cu semințe de chia și îndulcitor: Gustul de nucă de cocos cremoasă și migdale crocante este amestecat cu semințe de chia în acest terci special. Este alegerea perfecta pentru un mic dejun energizant sau in orice moment al zilei in care vrei sa te rasfeti putin. Pregătire simplă și rapidă fie acasă, fie la serviciu.


Fără gluten.
Fara zahar adaugat.
Conține zaharuri naturale.
Pachetul contine 1 portie.


Mod de preparare: Turnați conținutul pungii într-un bol sau cană. Se toarnă 100 ml de apă fierbinte și se amestecă bine.


Ingrediente: fulgi de ovaz fara gluten 62%, indulcitor: maltitol 15%; lapte praf degresat, amidon de porumb, semințe de chia 4% [semințe de salvie aztecă (Salvia hispanica)]; cuburi de mere uscate, nuca de cocos rasa 2%, migdale feliate 2%, aroma.


Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1575Kj / 374kcal
Grăsimi: 7,8 g (din care saturate: 2,1 g)
Carbohidrați: 66,0 g (din care zahăr: 7,5 g, polioli: 15,0 g)
Fibre: 6,0 g
Proteine: 13,0 g
Sare: 0,20 g

Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)


Alergeni: ovăz, lapte, migdale. Poate contine urme de nuci, arahide, susan si soia.


Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.


Tara de origine: Ungaria.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5998038316697

Volum 50g


Cornexi
Cornexi

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter