Dragi clienți,
Dorim să vă informăm că în perioada 7 august 2025 – 13 august 2025 vom fi în pauză de vară. În acest interval, echipa noastră se va bucura de câteva zile de odihnă, pentru a reveni cu energie și entuziasm. Comenzile și mesajele primite în această perioadă vor fi procesate începând cu 14 august 2025.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim, la rândul nostru, o vară frumoasă și relaxantă!
Echipa Herbahouse
Cornexi Zabrudi Baton de fulgi de ovaz cu umplutura de cirese in iaurt (30g)
Cod produs: 104267
disponibilitate: Vândut
Baton de fulgi de ovăz umplut cu umplutură de cireșe, înmuiat complet în topping de iaurt, îndulcit cu zahăr. Una dintre principalele proprietăți ale ovăzului este că este o sursă excelentă de energie, motiv pentru care este popular printre sportivi, mamele cu copii și oamenii cărora le pasă de sănătatea lor.
Ingrediente: fulgi de ovaz 34%, topping de iaurt 17% [zahar, grasime vegetala (palmier, miez de palmier, shea), iaurt pudra 10%, zer acru (lapte), emulgator: lecitine; acid alimentar: acid citric, aromă], sirop de glucoză, umplutură de cireșe 14% [sirop de fructoză-glucoză, piure de cireșe 50%, zahăr, gelifiant: pectine; acid alimentar: acid citric; concentrat de suc de sfeclă roșie, aromă, conservant: sorbat de potasiu], sirop de fructoză-glucoză, grăsime vegetală (palmă), fulgi de ovăz, agent de îngroșare: gumă arabică; umectant: glicerina; maltodextrină, emulgator: lecitine (soia); acid alimentar: acid citric; sare de masă, conservant: sorbat de potasiu; aromă.
Valoarea nutritivă în 100g de produs:
Energie: 1726Kj / 411kcal
Grăsimi: 14,0 g (din care saturate: 8,7 g)
Carbohidrați: 63,0 g (din care zahăr: 25,0 g)
Fibre: 5,4 g
Proteine: 5,5 g
Sare: 0,04 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Alergeni: ovaz, gluten, soia. Poate contine urme de arahide, nuci, susan si produse lactate.
Depozitare: A se pastra la loc uscat. Produsul nu necesita refrigerare.
Țara de origine: UE.
Hmotnosť 0.03 kg
EAN 5998038318660
Volum 30g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.
