info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Cornexi Zabrudi Baton de ovăz cu umplutură de caramel sărat în glazură de cacao (30g)

Cod produs: 103622

(0 evaluări)



4.20 lei cu TVA3.47 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Baton de ovăz cu umplutură de caramel sărat, complet învelit în glazură de cacao, îndulcit cu zahăr și îndulcitor.

Una dintre principalele proprietăți ale ovăzului este că este o sursă excelentă de energie, motiv pentru care este popular printre sportivi, mame cu copii și persoanele cărora le pasă de sănătatea lor.


Ingrediente: fulgi de ovăz 34%, glazură de cacao 17% [zahăr, grăsime vegetală hidrogenată (sâmburi de palmier), pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi 15%, emulgatori: lecitine, poliglicerol-poliricinoleat; aromă], Umplutură de caramel cu zahăr și îndulcitor 14% [sirop de glucoză, îndulcitori: sorbitol, glicerină; apă potabilă, zahăr, amidon, lapte praf degresat 4%, dextroză, sirop de caramel 2% (apă potabilă, zahăr), stabilizatori: celuloză, carboximetilceluloză de sodiu; acid alimentar: acid tartric; coloranți: caramel, caramel cu sulfit de amoniu, sare, grăsime vegetală (palmier), emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași; arome, conservant: sorbat de potasiu], sirop de glucoză, sirop de fructoză-glucoză, grăsime vegetală (palmier), agent de îngroșare: gumă arabică; făină de ovăz, umectant: glicerină; maltodextrină, emulgator: lecitine (soia); sare 0,3%, aromă, conservant: sorbat de potasiu.


Valoare nutrițională per 100g de produs:
Energie: 1740Kj / 415kcal
Grăsimi: 14,0g (din care acizi grași saturați: 8,6g)
Carbohidrați: 63,0g (din care zaharuri: 21,0g)
Fibre: 8,6g
Proteine: 6,4g
Sare: 0,38g

Consumul de referință al unui adult mediu (8400kJ / 2000kcal)


Alergeni: ovăz, gluten, soia. Poate conține urme de arahide, nuci, susan și lapte.


Depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros.


Țara de origine: UE.

Hmotnosť 0.03 kg

EAN 5998038317540

Volum 30g


Cornexi
Cornexi

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter