Cornexi Zabrudi Baton de ovăz fără gluten și fără lactoză, cu umplutură de caise în strat de cacao (30g)
Cod produs: 102068
disponibilitate: Vândut
Baton de ovăz umplut cu umplutură de caise, înmuiat complet în strat de cacao, îndulcit cu zahăr.
Una dintre principalele proprietăți ale ovăzului este că este o sursă excelentă de energie, motiv pentru care este popular printre sportivi, mamele cu copii și persoanele cărora le pasă de sănătatea lor.
Ingrediente: fulgi de ovaz fara gluten 34%, masa de acoperire de cacao 17% [zahar, grasime vegetala complet hidrogenata (palma), pudra de cacao degresata 15%, emulgatori: lecitine, poliglicerin-poliricinoleat; aromă], umplutură de caise 14% [zahăr, piure de caise 50%, gelifiant: pectine; acid alimentar: acid citric; aromă, conservant: sorbat de potasiu; colorant: extract de boia; apă], sirop de glucoză, sirop de fructoză-glucoză, grăsime vegetală (palmă), fulgi de ovăz fără gluten, umectant: glicerină; maltodextrină, emulgator: lecitine (soia); arome, sare de bucătărie, acid de masă: acid citric; conservant: sorbat de potasiu.
Conținut de lactoză 0,1 g/100 g
Conținut de gluten 20 mg/kg
Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1724Kj / 411kcal
Grăsimi: 14,0 g (din care saturate: 8,7 g)
Carbohidrați: 62,0 g (din care zahăr: 28,0 g)
Fibre: 5,7 g
Proteine: 6,2 g
Sare: 0,13 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Alergeni: soia. Poate contine urme de arahide, nuci, susan si lapte.
Depozitare: A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Țara de origine: UE.
Hmotnosť 0.03 kg
EAN 5998038313986
Volum 30g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.
