D-Star Gluten - proteine din grau (500g)
Cod produs: 102130
disponibilitate: 1 - 4 zile
Proteine din grâu pentru prepararea seitanului (o alternativă la carne) și pentru îmbunătățirea proprietăților de coacere ale făinii, precum și pentru reducerea conținutului de carbohidrați din făină.
Proteine din grau - glutenul este practic faina fara amidon. În această formă, este ușor digerabil și foarte hrănitor. Se folosește la producerea unui înlocuitor de carne - seitan, care este foarte gustos și poate fi preparat gastronomic ca și carnea clasică - fiartă, înăbușită, în chineză, în gulaș, sub formă de friptură, cu sosuri etc. Seitanul produs are valori adecvate din punct de vedere nutrițional, de ex. piept de pui. Cu toate acestea, spre deosebire de ei, este mult mai sănătos. Glutenul este, de asemenea, un ingredient indispensabil pentru producția de aluat dospit, prăjituri, pâine, produse de patiserie și alte produse din făină. Glutenul de grâu amestecat cu făină înainte de coacere poate contribui semnificativ la succesul muncii noastre. (0,5 kg faina / 1 lingura gluten de grau).
Indiferent cum faci seitan, primești o proteină de înaltă calitate de fiecare dată.
Este un aliment ideal pentru vegetarieni și vegani și sportivi. Cu toate acestea, din cauza conținutului de gluten, nu este potrivit pentru celiaci.
Compozitie: 100% proteine din grau (gluten).
Valoarea nutritivă medie în 100g:
Energie: 1694Kj / 401kcal
Proteine: 80,0 g
Carbohidrați: 4,8 g (din care zahăr: 4,8 g)
Grăsimi: 6,0 g (din care saturate 1,1 g)
Fibre: 1,0g
Sare: 0,1 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Alergeni: Conține gluten, grâu. Poate contine urme de lapte, soia si lupin.
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Țara de origine: UE.
Hmotnosť 0.5 kg
EAN 5999568621312
Volum 500g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.
