Dénes Natura Stabark pudră gelifiantă vegetală (25g)
Cod produs: 15368
disponibilitate: 1 - 4 zile
Pudra de gelifiere vegetala - este o alternativa excelenta la gelatina animala. Se foloseste pentru ingrosare si gelificare.
Utilizare: Pentru prepararea de aspic, jeleuri, îngroșarea gemurilor și a deserturilor cu fructe, la producerea dulciurilor cu consistență cauciucoasă. Diluție recomandată: 0,5%. Când se utilizează, este necesar să se respecte temperatura de la 75 la 100 de grade. Nu funcționează când este rece.
Doza recomandată și instrucțiuni pentru prepararea dulceaței: Pentru 4500g de fructe, 500g de zahăr și 25g de pudră de gelifiere. Puneți fructele tocate într-o cratiță mare. Se amestecă zahărul și praful de gelifiere și se adaugă la fructele preparate, se amestecă bine. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 2-3 minute. Apoi dozăm în pahare curate. Închideți paharele pline.
Ingrediente: amidon de porumb, agenti de ingrosare (guma guar, guma xantan si faina de roscove).
Valoarea nutrițională medie în 100g de produs:
Energie: 1344Kj / 322kcal
Proteine: 2,6 g
Carbohidrați: 72,9 g (din care zahăr: 0,1 g)
Grăsimi: 0,3 (din care saturate: 0,0 g)
Sare: 0,2 g
Alergeni: pot contine urme de gluten.
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Tara de origine: fabricat in Ungaria.
Hmotnosť 0.03 kg
EAN 5997848514095
Volum 25g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.