info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Dr. Aliment usturoi negru (55g)

Cod produs: 59246

(0 evaluări)



36.30 lei cu TVA30.50 lei fără TVA

disponibilitate: Vândut

Usturoiul negru, care contine substante benefice pentru sanatate in concentratii mari, se caracterizeaza printr-o gama larga de efecte pozitive asupra organismului uman. Ajută la menținerea unui nivel normal de colesterol și lipide (grăsimi) în sânge. De asemenea, acționează ca un antioxidant și susține întărirea sistemului imunitar. Fermentarea își va multiplica efectele, în plus, va scăpa de mirosul neplăcut și gustul ars.

A fost produs fără utilizarea pesticidelor și îngrășămintelor sintetice. Usturoiul curatat si intreg, 100% natural, se lasa la maturat fara adaugarea de aditivi, conservanti sau alte substante. Are o culoare neagră închisă și o consistență cremoasă moale. Gustul este dulce, asemănător cu cel balsamic, vanilie, prune uscate și lemn dulce. Proprietățile antioxidante ale usturoiului proaspăt sunt sporite de multe ori prin procesul de coacere. Usturoiul negru are toate proprietățile usturoiului proaspăt (antibiotic, antibacterian, stimulator al sistemului imunitar, antifungic, diuretic, expectorant etc.). Conține 18 aminoacizi (toți esențiali), inclusiv acid glutamic, care conferă usturoiului aroma sa de umami.

Utilizări: adaugă câteva păstăi la salata ta preferată, ornează-ți mâncarea sau folosește-o ca bază pentru sosuri, sosuri, creme și multe altele.

Ingrediente: usturoi negru.

Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 682Kj / 161kcal
Proteine: 4,8 g
Carbohidrați: 24,0 g (din care zahăr: 22,0 g)
Grăsimi: 0,5 g (din care saturate: 1,0 g)
Sare: 14,9 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Depozitare: la loc uscat, dupa deschidere a se pastra la frigider.

Tara de origine: Ungaria.

 



Hmotnosť 0.14 kg

EAN 5999882854359

Volum 55g


Dr. Aliment
Dr. Aliment

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter