info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



PROCESAREA COMENZILOR ÎN TIMPUL SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN 2025

Stimați clienți,

Dorim să vă informăm cu privire la termenul de livrare a comenzilor în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Comenzile primite până la 16.12.2025, ora 22:00, vor fi procesate și expediate înainte de Crăciun. Comenzile primite după această dată vor fi procesate și expediate începând cu data de 7.1.2026, odată cu revenirea la activitatea normală.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată în anul 2025 și vă așteptăm cu nerăbdare să faceți noi achiziții în noul an 2026.

Vă dorim Sărbători de Crăciun minunate, pline de bucurie și sănătate.

Dr. Oetker Vitalis Nucă de cocos din terci de ovăz (56g)

Cod produs: 53118

(0 evaluări)



8.10 lei cu TVA6.69 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Terci instant cu un conținut ridicat de fulgi de ovăz.
Obțineți energia de care aveți nevoie dintr-un mic dejun de calitate.
Prepararea terciului este foarte simplă, doar turnați apă și este gata un mic dejun delicios.

Utilizare: pentru prepararea terciului de mic dejun. Pachetul contine 1 portie.

Prepararea terciului: Turnați conținutul pungii într-un bol, turnați 125 ml apă fierbinte (100°C), amestecați, lăsați să se odihnească 3 minute, puteți adăuga nuci sau bucăți de fructe.

Ingrediente: fulgi de ovaz 52%, zahar, amidon de porumb, nuca de cocos rasa 10%, lapte praf integral, sirop de glucoza, sare de masa.

Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 556kj / 132kcal
Grăsimi: 4,1 g (din care saturate: 2,4 g)
Carbohidrați: 20,0 g (din care zahăr: 5,6 g)
Fibre: 2,1 g
Proteine: 3,3 g
Sare: 0,06 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Alergeni: ovăz, gluten, lapte, lactoză. Poate contine oua si nuci.

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Țara de origine: UE.

Hmotnosť 0.06 kg

EAN 5997381366069

Volum 56g


Dr.Oetker
Dr.Oetker

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter