info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase

0 ks 0.00 lei



Dragi clienți,

Dorim să vă informăm că în perioada 7 august 2025 – 13 august 2025 vom fi în pauză de vară. În acest interval, echipa noastră se va bucura de câteva zile de odihnă, pentru a reveni cu energie și entuziasm. Comenzile și mesajele primite în această perioadă vor fi procesate începând cu 14 august 2025.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim, la rândul nostru, o vară frumoasă și relaxantă!

Echipa Herbahouse

Dr. Oetker Vitalis Terci de ovăz, vanilie și chia (52g)

Cod produs: 53117

(0 evaluări)



8.10 lei cu TVA6.81 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Terci delicios de fulgi de ovaz cu vanilie bourbon si seminte de chia.
Terci instant cu un conținut ridicat de fulgi de ovăz.
Obțineți energia de care aveți nevoie dintr-un mic dejun de calitate.
Prepararea terciului este foarte simplă, doar turnați apă și este gata un mic dejun delicios.

Utilizare: pentru prepararea terciului de mic dejun. Pachetul contine 1 portie.

Prepararea terciului: Turnați conținutul pungii într-un bol, turnați 125 ml apă fierbinte, amestecați, lăsați-l să se odihnească 3 minute, puteți adăuga nuci sau bucăți de fructe.

Ingrediente: fulgi de ovaz 55%, zahar, amidon de porumb, lapte praf integral, sirop de glucoza, seminte de chia (Salvia hispanica) 2,5%; fibră de porumb, maltodextrină, aromă naturală de vanilie, extract de vanilie Bourbon, sare de masă.

Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 478kj / 113kcal
Grăsimi: 2,1 g (din care saturate: 0,6 g)
Carbohidrați: 19,0 g (din care zahăr: 5,1 g)
Fibre: 2,4 g
Proteine: 3,1 g
Sare: 0,09 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Alergeni: ovăz, gluten, lapte, lactoză. Poate contine oua si nuci.

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Țara de origine: UE.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5997381364188

Volum 52g


Dr.Oetker
Dr.Oetker

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter