Éden Prémium Basic Amestec de făină pentru pâine fără gluten (500g)
Cod produs: 102517
disponibilitate: Vândut
Amestec de făină fără gluten pe bază de amidon de cartofi, realizat din materii prime fără gluten și fără grâu.
Coaceți produse de patiserie sau pâine delicioase și parfumate fără gluten cu amestecul de făină de bază! Dacă ți-a plăcut pâinea albă, dar a trebuit să treci la un stil de viață fără gluten, fără lactate și fără ouă, nu te descuraja, deoarece acest amestec de făină poate fi o alternativă excelentă.
Amestecul de faina este destinat persoanelor cu intoleranta la gluten, realizat din ingrediente fara gluten si fara grau, are un continut scazut de fibre, deci poate fi o alegere buna pentru cei care din anumite motive evita alimentele bogate in fibre.
Vegetarian.
Fără gluten.
Fara lapte.
Fara soia.
Fără ouă.
Fara porumb.
Fara zahar adaugat.
Conține zaharuri naturale.
Fabricat într-o fabrică fără gluten.
Amestecul de făină nu poate fi renunțat fără adăugarea de drojdie.
Ingrediente: amidon de cartofi (Polonia), amestec de faina fara gluten (faina de orez, faina de mei), amestec de fibre (faina de psyllium, fibra de mere), guma de guar, hidroxipropil metilceluloza.
Reteta de paine:
Ingrediente:
500 g amestec de făină Eden Premium Basic
16 g zahăr
14 g sare de Himalaya
460 g apă călduță (aprox. 40°C)
1 pachet drojdie pudra (7g)
20 g ulei vegetal
Se amestecă ingredientele și se frământă bine aluatul cu un robot de bucătărie (aprox. 5-8 min.). se toarnă cu o lingură aluatul pregătit într-o formă de pâine din silicon tapetată cu hârtie de copt (forma de minim 2 litri) și se nivelează aluatul. Între timp, continuați să scufundați lingura în apă pentru că aluatul este lipicios. Pudrați cu puțină făină, acoperiți și lăsați la crescut la loc cald timp de 45 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Imediat ce pâinea crește, stropiți-o cu apă călduță și dați-o la cuptor, coaceți-o la 190°C timp de 40 de minute cu coacere sus-jos, apoi scoateți-o din formă împreună cu hârtia de copt și puneți-o pe un grătar la cuptor pentru încă 20 de minute. De îndată ce este gata, îndepărtați cu grijă hârtia de copt și lăsați-o să se răcească complet pe grătar. Apoi îl putem tăia.
Pâinea finită poate fi congelată imediat după răcire (tăiată în porții). După decongelare, își recapătă textura și gustul original proaspăt.
Termenul de valabilitate al acestora este de 3 zile fără refrigerare, la temperatura camerei, într-o pungă de plastic închisă.
Se poate păstra și la frigider, dar merită să-l încălziți la prăjitor de pâine sau la cuptorul cu microunde înainte de consum.
Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1346Kj / 317kcal
Grăsimi: 0,1 g (din care acizi grași saturati: 0,1 g)
Carbohidrați: 76,0 g (din care zaharuri: 0,3 g)
Fibre: 3,2 g
Proteine: 1,0 g
Sare: 0,004 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Alergeni: fabricați într-o plantă care procesează nuci. Poate conține urme de muștar și susan.
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Țara de origine: Ungaria/UE.
Hmotnosť 0.5 kg
EAN 5999563458920
Volum 500g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.
