info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



PROCESAREA COMENZILOR ÎN TIMPUL SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN 2025

Stimați clienți,

Dorim să vă informăm cu privire la termenul de livrare a comenzilor în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Comenzile primite până la 16.12.2025, ora 22:00, vor fi procesate și expediate înainte de Crăciun. Comenzile primite după această dată vor fi procesate și expediate începând cu data de 7.1.2026, odată cu revenirea la activitatea normală.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată în anul 2025 și vă așteptăm cu nerăbdare să faceți noi achiziții în noul an 2026.

Vă dorim Sărbători de Crăciun minunate, pline de bucurie și sănătate.

Éden Prémium Paste din hrișcă fără gluten fusilli (200g)

Cod produs: 49929

(0 evaluări)



20.10 lei cu TVA16.61 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Paste din hrisca fara gluten, fara oua, cu grau si psyllium. Pastele sunt potrivite pentru celiaci și cei care urmează o dietă fără gluten. Pot fi folosite ca garnitură, fel principal, parte din salate sau supe. Pastele îndeplinesc cerințele pentru o alimentație fără gluten.

Vegan.
Fara gluten.
Fără ouă.

Instructiuni de preparare: se pun pastele in apa clocotita cu sare si se fierb la foc mic cca. 3-4 min., se scurge si se clateste rapid cu apa rece. Lasam sa se scurga si putem adauga putin ulei.

Ingrediente: apa de baut, faina de hrisca, faina de grau, faina de psyllium.

Valoarea nutrițională în 100 g de produs:
Energie: 1647Kj / 393kcal
Grăsimi: 3,4 g (din care saturate: 0,7 g)
Carbohidrați: 76,0 g (din care zaharuri: 0,5 g)
Fibre: 13,0 g
Proteine: 13,0 g
Sare: 0,01 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Alergeni: Produsul a fost fabricat într-o fabrică care prelucrează nuci.

Depozitare: A se păstra într-un loc răcoros, întunecat și uscat.

Tara de origine: Ungaria.

Hmotnosť 0.2 kg

EAN 5999563456490

Volum 200g


Éden Prémium
Éden Prémium

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter