info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase

0 ks 0.00 lei



Dragi clienți,

Dorim să vă informăm că în perioada 7 august 2025 – 13 august 2025 vom fi în pauză de vară. În acest interval, echipa noastră se va bucura de câteva zile de odihnă, pentru a reveni cu energie și entuziasm. Comenzile și mesajele primite în această perioadă vor fi procesate începând cu 14 august 2025.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim, la rândul nostru, o vară frumoasă și relaxantă!

Echipa Herbahouse

FlapJack Toffee Baton de ovăz înmuiat în strat de caramel și cacao (100g)

Cod produs: 49657

(0 evaluări)



9.00 lei cu TVA7.56 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Baton de ovăz cu aromă de caramel înmuiat în înveliș de caramel și cacao.

Vegetarian.
Fără GMO.

Ingrediente: Făină de ovăz 57%, margarină [uleiuri vegetale (de rapiță, nucă de cocos, ulei de palmier parțial hidrogenat - în cantități diferite), emulgatori (mono- și digliceride ale acizilor grași, lecitine), regulator de aciditate (acid citric), aromă, coloranți (caroteni). )], sirop de zahăr invertit, melasă de trestie, caramel și glazură de cacao 10,6% (lapte), [zahăr, ulei de palmier, zer uscat (din lapte), făină de grâu, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, unt de cacao, emulgatori (lecitină de soia, poliricinoleat de poliglicerol), aroma, culoare (beta-apo-8-carotinale)], faina de ovaz 3,4%, sare de masa iodata (sare, iodat de potasiu), arome.

Valoarea nutritivă în 100 g de produs:
Energie: 1884Kj / ​​​​450kcal
Grăsimi: 21,1 g (din care saturate: 9,0 g)
Carbohidrați: 56,2 g (din care zahăr: 27,9 g)
Proteine: 6,5 g
Sare: 0,53 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Alergeni: ovăz, soia, lapte, lactoză, grâu, gluten. Poate contine urme de migdale.

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Țara de origine: UE.

Hmotnosť 0.1 kg

EAN 5999884751342

Volum 100g


FlapJack
FlapJack

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter