info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



PROCESAREA COMENZILOR ÎN TIMPUL SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN 2025

Stimați clienți,

Dorim să vă informăm cu privire la termenul de livrare a comenzilor în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Comenzile primite până la 16.12.2025, ora 22:00, vor fi procesate și expediate înainte de Crăciun. Comenzile primite după această dată vor fi procesate și expediate începând cu data de 7.1.2026, odată cu revenirea la activitatea normală.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată în anul 2025 și vă așteptăm cu nerăbdare să faceți noi achiziții în noul an 2026.

Vă dorim Sărbători de Crăciun minunate, pline de bucurie și sănătate.

Gullón Doradas Biscuiți fără zahăr (330g)

Cod produs: 20929

(0 evaluări)



26.40 lei cu TVA21.82 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Fursecurile crocante fără zahăr adăugate sunt excelente cu cafea, ceai sau ca o gustare gustoasă la școală, la serviciu sau oriunde.

Fara zahar adaugat.
Îndulcit cu îndulcitori.
Pachetul contine aprox. 50 bucăți de biscuiți, câte 6,6 g fiecare.

Ingrediente: făină de grâu 62%, ulei vegetal 18% (floarea soarelui cu conținut ridicat de acizi grași), îndulcitor (maltitol, izomalt), fibre vegetale, agenți de creștere (bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu), sare, decor lapte (proteine ​​din lapte, dextroză), aromă de vanilie.

Valoarea nutritivă în 100 g de produs:
Energie: 1839Kj / 439kcal
Proteine: 6,0 g
Carbohidrați: 68,0 g (din care zahăr: <0,5 g)
Grăsimi: 18,0 g (din care acizi grași saturați: 1,5 g)
Fibre: 4,0 g
Sare: 0,40 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Alergeni: gluten, lactoză, grâu, lapte. Poate contine urme de soia. Consumul excesiv poate avea efecte laxative.

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros, intunecat si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Țara de origine: Spania.

Hmotnosť 0.33 kg

EAN 8410376009408

Volum 330g


Gullón
Gullón

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter