info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Haas Natural Budincă aromă de smântână (40g)

Cod produs: 52396

(0 evaluări)



6.30 lei cu TVA5.29 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Budincă delicioasă, cremoasă, cu o aromă cremoasă.

Fara gluten.
Fara lactoza.
Aroma naturala.

Utilizare: pentru a prepara budinca. Budinca finită este potrivită pentru consum direct sau ca umplutură pentru pandișpan, prăjituri, clătite, cheesecake etc.

Ingrediente: amidon de porumb, aroma naturala.

Valoarea nutritivă în 100 g de produs:
Energie: 1471Kj / 346kcal
Proteine: 0,5 g
Carbohidrați: 86,0 g (din care zahăr: 0,2 g)
Grăsimi: 0,0 g (din care saturate: 0,0 g)
Sare: 0,0 g
Lactoză: <0,1 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Prepararea budincii: 40g praf de budinca, 500ml lapte gras sau de cocos. Se amestecă praful de budincă cu 2-3 linguri de zahăr sau îndulcitor și 1/3 din laptele preparat. Lasă restul de 2/3 din lapte să fiarbă. Apoi scoateți de pe aragaz și turnați amestecul de budincă pregătit anterior. Gatiti budinca aproximativ 1 minut, amestecand continuu. Se toarnă budinca finită în boluri clătite cu apă rece și se lasă să se întărească.
Prepararea cremei: pentru 40g praf de budincă vom avea nevoie de 250ml de lapte integral sau de cocos. Se amestecă praful de budincă cu 2-3 linguri de zahăr sau îndulcitor și 1/3 din laptele preparat. Lasă restul de 2/3 din lapte să fiarbă. Apoi scoateți de pe aragaz și turnați amestecul de budincă pregătit anterior. Gatiti budinca aproximativ 1 minut, amestecand continuu. Lasă budinca terminată să se răcească. Amestecam 5 dkg de unt la temperatura camerei si adaugam budinca rece lingura cu lingura pentru a crea o crema. Pune crema pe aluatul copt.

Alergeni: pot contine urme de proteine ​​din lapte si sulfiti.

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Tara de origine: Ungaria.

Hmotnosť 0.04 kg

EAN 5999543465207

Volum 40g


Haas Natural
Haas Natural

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter