Herbária Marinată de șuncă (200g)
Cod produs: 13708
disponibilitate: 1 - 4 zile
Un amestec de condimente pentru șuncă de casă.
Preparare sunca de casa (pentru 30 kg carne proaspata): Se amesteca bine jumatate din pachetul de 100 g de amestec cu 3 kg sare de masa. Sarați bine carnea dezosată cu acest amestec și lăsați-o la rece 5-6 zile. Întoarcem carnea în fiecare zi. În a 6-a zi, facem un murat, fierbem cealaltă jumătate din amestecul de condimente în 6 litri de apă, lăsăm să se răcească. Nu adaugam azotat de potasiu deoarece amestecul contine deja cantitatea permisa de sare de potasiu! Pune carnea în marinada răcită. Trebuie să existe suficientă marinadă pentru ca carnea să fie scufundată în apă. Urinăm la rece timp de 7-9 zile. Îl întoarcem în fiecare zi. Când carnea este bine înmuiată, scoateți-o din saramură și agățați-o la loc răcoros timp de 2 zile înainte de a o afumat. Vom fuma 2-3 zile. În perioada de afumare, pentru o aromă și mai bună, putem adăuga în tigaie 1-2 pumni de ienupăr pe zi. De asemenea, putem congela șunca afumată și o folosim la nevoie.
Sfat: putem adăuga la murătura frunze de dafin, usturoi sau ienibahar, după gust.
Ingrediente: coriandru, ienupăr, conservanți: azotat de potasiu; crenguță de cimbru, busuioc, salvie de grădină, maghiran de grădină, chimen. Tratat cu radiații ionizante.
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Țara de origine: UE.
Hmotnosť 0.2 kg
EAN 5997005327247
Volum 200g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.