It´s us Gumă xantan fără gluten (200g)
Cod produs: 55176
disponibilitate: 1 - 4 zile
Guma xantan este o pulbere fără gust și inodor obținută prin fermentarea carbohidraților cu ajutorul bacteriei Xanthomonas campestris. Acționează ca stabilizator și emulgator, care este hidrofil, leagă bine apa și, astfel, ajută la îmbunătățirea calității aluatului făcut din ingrediente fără gluten. Acesta servește în primul rând ca înlocuitor pentru gluten.
Fără gluten.
Utilizare: îl puteți folosi și pentru a face prăjituri și produse de patiserie clasice. Adăugând-o, aluatul devine mai flexibil, se sfărâmă mai puțin, își menține mai bine forma și are o durată de valabilitate mai lungă. Se amestecă cu făină și poate fi folosită în aluat dospit, Linec, burețel, frecat, ars sau foietaj. De asemenea, îl puteți folosi pentru a pregăti sosuri, sucuri și sosuri de carne, atunci când conservați carne, șuncă de casă, înghețată sau chiar urși de gumă.
Compozitie: 100% guma xantan.
Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 794Kj / 196kcal
Proteine: 4,3 g
Carbohidrați: 4,6 g (din care zahăr: 0,0 g)
Grăsimi: 0,6 g (din care acizi grași saturati: 0,0 g)
Fibre: 77,5 g
Sare: 3,75 g
Venitul de referință al unui adult mediu (8400Kj / 2000kcal)
Alergeni: -
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros, intunecat si uscat.
Tara de origine: China.
Hmotnosť 0.2 kg
EAN 5999887896019
Volum 200g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.