info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase

0 ks 0.00 lei



Dragi clienți,

Dorim să vă informăm că în perioada 7 august 2025 – 13 august 2025 vom fi în pauză de vară. În acest interval, echipa noastră se va bucura de câteva zile de odihnă, pentru a reveni cu energie și entuziasm. Comenzile și mesajele primite în această perioadă vor fi procesate începând cu 14 august 2025.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim, la rândul nostru, o vară frumoasă și relaxantă!

Echipa Herbahouse

It´s us Prajituri cu nuca de cocos fara gluten (150g)

Cod produs: 103548

(0 evaluări)



18.30 lei cu TVA15.38 lei fără TVA

disponibilitate: Vândut

Biscuiți crocanți cu nucă de cocos fără gluten și fără lactate.


Vegan.
Fara gluten.
Fara lapte.
Fără ouă.
Fara soia.


Ingrediente: amestec de faina fara gluten {zahar, faina de orez, amidon de porumb, faina de porumb, amidon de cartofi, fulgi de cocos 4,8%, faina de sorg, amidon de tapioca, fibre de cartofi, umplutură (bicarbonat de amoniu), fibre de psyllium, stabilizator (gumă guar), antioxidant (acid ascorbic), emulgator (lecitină de floarea soarelui), margarină {uleiuri și grăsimi vegetale (semințe de rapiță, nucă de cocos, ulei de rapiță complet hidrogenat, floarea soarelui în diferite proporții), apă de băut, emulgator (mono- și digliceride ale acizilor grași), sare, aromă, acid alimentar (acid citric), colorant (caroteni), ulei de cocos, apă de băut, sirop de glucoză-fructoză, aromă de nucă de cocos (0,3%), sare. 


Valoarea nutrițională în 100 g de produs:
Energie: 2039Kj / 487kcal
Grăsimi: 22,0 g (din care saturate: 14,0 g)
Carbohidrați: 68,0 g (din care zahăr: 19,0 g)
Fibre: 2,7 g
Proteine: 2,8 g
Sare: 0,3 g

Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)


Alergeni:-


Depozitare: A se pastra intr-un loc uscat si racoros.


Țara de origine: UE.

Hmotnosť 0.15 kg

EAN 5999568626034

Volum 150g


Naturbit
Naturbit

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter