info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Max Sport Paleo Raw Bar nucă de cocos și nuci caju (50g)

Cod produs: 47312

(0 evaluări)



8.40 lei cu TVA7.06 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Batonul foarte gustos Paleo Raw Bar este 100% natural fără gluten din nuci de caju, nucă de cocos, fructe uscate și unt de cacao. Este potrivit pentru diabetici, celiaci, pentru diete paleo si candida, pentru intoleranta la lactoza si soia.
Acest baton sanatos este o sursa ideala de energie pentru orice activitate. Fiecare ingredient este atent selectat pentru o armonie perfectă de arome. Gustă această plăcere.
Maxsport Paleo, Raw, Bar bar, intrunind conditiile tehnologiei de productie Raw. Toate produsele Prime trebuie să îndeplinească condițiile de tratament termic scăzut pentru toate materiile prime conținute. Datorită tehnologiei de producție Raw, se presupune că valoarea maximă a tuturor enzimelor, vitaminelor și mineralelor din sursele originale este păstrată. Batoanele Raw Bar sunt fără conservanți, cu un conținut ridicat de fibre și, de asemenea, fără aditivi și zaharuri adăugate. Batoanele Raw Bar sunt în mod natural fără gluten și nu conțin ingrediente lactate.

Raw.
Vegan.
Paleo.
100% natural.
Fără gluten.
Fara lapte.
Fara soia.
Fara zahar adaugat.
Fără GMO.

Utilizare: pentru consum direct.

Ingrediente: Curmale uscate, nucă de cocos ras 12,4%, nuci caju 7,4%, unt de cacao, antioxidant: alfa-tocoferol (extract de ulei de floarea soarelui).

Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1485Kj / 354kcal
Proteine: 4,0 g
Carbohidrați: 54,0 g (din care zahăr: 45,0 g)
Grăsimi: 11,0 g (din care saturate: 7,9 g)
Fibre: 12,0 g
Sare: 0,06 g

Alergeni: contine: nuci caju. Poate contine arahide si alte nuci.

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Țara de origine: Republica Slovacă.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 8586008108341

Volum 50g


Maxsport
Maxsport

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter