info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



PROCESAREA COMENZILOR ÎN TIMPUL SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN 2025

Stimați clienți,

Dorim să vă informăm cu privire la termenul de livrare a comenzilor în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Comenzile primite până la 16.12.2025, ora 22:00, vor fi procesate și expediate înainte de Crăciun. Comenzile primite după această dată vor fi procesate și expediate începând cu data de 7.1.2026, odată cu revenirea la activitatea normală.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată în anul 2025 și vă așteptăm cu nerăbdare să faceți noi achiziții în noul an 2026.

Vă dorim Sărbători de Crăciun minunate, pline de bucurie și sănătate.

Mecsek Ceai verde portionat cu mango (20buc)

Cod produs: 56491

(0 evaluări)



21.00 lei cu TVA17.36 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Ceai verde aromat Mecsek porționat în pungi de infuzie, pungi ambalate individual cu capac superior.

Pe lângă mango, acest ceai exotic conține și bucăți de piersică, astfel încât oferă o experiență gustativă cu adevărat excepțională.

Ceaiul verde, cunoscut și sub numele de ceaiul tinereții, era deja cunoscut cu mii de ani în urmă de vechii chinezi, de unde provine inițial. Ceaiul verde este un produs al plantei de ceai chinezesc, la fel ca ceaiul negru. Diferența dintre ele este că ceaiul verde nu trece prin fermentație și, prin urmare, este mai moale și mai ușor.

Mod de preparare: Puneti punga intr-o cana, turnati 1,5-2 dl apa clocotita si lasati 2-3 minute la infuzat.

Ingrediente: ceai verde bio, aromă naturală de piersici, aromă naturală de mango, aromă naturală de bergamotă, granule de mango organic (mango organic, maltodextrină organică), granule de piersici organice (piersică organică, maltodextrină organică).

Depozitare: A se păstra într-un loc răcoros, întunecat și uscat.

Origine: fabricat in Ungaria.

Hmotnosť 0.06 kg

EAN 5999511552458

Volum 40g (20 x 2g)


Mecsek
Mecsek

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter