info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



MIG 21 Baton proteic - aromă de ciocolată (45g)

Cod produs: 59074

(0 evaluări)



11.70 lei cu TVA9.83 lei fără TVA

disponibilitate: Vândut

Batonul proteic Mig 21 conține doar ingrediente atent selectate, are o aromă plăcută de vanilie și este gustarea perfectă. O cantitate mare de proteine ​​sprijină construirea musculară și menținerea masei musculare. O alegere ideală pentru refacerea energiei în timpul zilei, în special pentru sportivi!

Utilizare: pentru consum direct. Excelent ca gustare în orice moment al zilei pentru a reumple proteinele.

Ingrediente: sirop de glucoză-fructoză (conține maltoză), amestec proteic 20% [preparat proteic din zer (proteine ​​din zer, emulgator: lecitină de soia), proteină din soia, proteină din lapte), înveliș de cacao 17% (zahăr, grăsime de miez de palmier complet hidrogenată, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi 16%, emulgator: lecitină de soia, extract de vanilie), umectant: glicerină, grăsimi și uleiuri vegetale [(ulei de miez de palmier, ulei de palmier, unt de shea în diverse proporții) , emulgator: tristearat de sorbitan, lecitină de floarea soarelui], boabe de soia, lapte integral; pudra, Pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi 2,4%, Orez extrudat (orez, emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași), Maltodextrină, Emulgator: lecitină de soia, Aromă naturală de ciocolată, Aromă naturală de vanilie.

Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1950Kj / 467kcal
Grăsimi: 17,0 g (din care saturate: 13,0 g)
Carbohidrați: 54,0 g (din care zahăr: 30,0 g)
Fibre: 3,5 g
Proteine: 20,0 g
Sare: 0,44 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Alergeni: soia, lapte. Poate contine urme de arahide si alte nuci. Nu contine gluten.

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Țara de origine: UE.

Hmotnosť 0.06 kg

EAN 8594027779329

Volum 45g


MIG 21

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter