info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase

0 ks 0.00 lei



Dragi clienți,

Dorim să vă informăm că în perioada 7 august 2025 – 13 august 2025 vom fi în pauză de vară. În acest interval, echipa noastră se va bucura de câteva zile de odihnă, pentru a reveni cu energie și entuziasm. Comenzile și mesajele primite în această perioadă vor fi procesate începând cu 14 august 2025.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim, la rândul nostru, o vară frumoasă și relaxantă!

Echipa Herbahouse

Míves Durum paste cu morcovi fără ouă tăiței foarte largi (400g)

Cod produs: 100306

(0 evaluări)



26.10 lei cu TVA21.93 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Paste cu morcovi fără ouă din făină de grâu durum/semolina griș - paste tradiționale, uscate fin, fără ouă, făcute cu adaos de piure de morcovi.

Baza pastelor de calitate este făina de calitate. Făina dur, sau grisul, se obține din așa-numitul grâu dur. Pastele dure au un conținut semnificativ mai mare de proteine ​​și caroten decât pastele făcute din făină obișnuită. Faina de dur are un indice glicemic mai mic, carbohidratii pe care ii contine sunt absorbiti mai lent si mai uniform.


Vegan.
Fara oua.
Conținut de morcovi: 10%.
Fără coloranți artificiali - sunt colorați natural cu morcovi.


Instructiuni de preparare: se pun pastele in apa clocotita cu sare si se fierb la foc mic, amestecand din cand in cand. Scurge pastele fierte și servește cu sos sau după propriul gust.


Ingrediente: faina de grau dur (durum/semolina gris), piure de morcovi 10%, sare.


Valoarea nutrițională pentru 100 g de produs:
Energie: 1505/ 355 kcal
Grăsimi: 1,4 g (din care saturate: 0,3 g)
Carbohidrați: 73,0 g (din care zaharuri: 2,5 g)
Proteine: 12,6 g
Sare: 1,2 g

Consumul de referință pentru un adult mediu (8400kJ/2000kcal)


Alergeni: grâu, gluten.


Tara de origine: Ungaria.


 

Hmotnosť 0.4 kg

EAN 5999861873012

Volum 400g


Míves
Míves

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter