Nagykun Bio Făină de orez brun fără gluten (1000g)
Cod produs: 59779
disponibilitate: 1 - 4 zile
Făina de orez este cunoscută în principal în Asia de Sud-Est, unde este folosită pentru a face tăiței, deserturi și alte dulciuri. Are un gust blând, ceea ce îl face ideal pentru coacere. În mod natural, făina fără gluten este ușoară, ușor digerabilă și te face să te simți plin. La noi, făina de orez este una dintre făinurile de bază pentru coacerea fără gluten. Nu conține gliadină (fracții de gluten) și, prin urmare, este potrivit pentru pacienții cu boală celiacă. Orezul este considerat cel mai puțin alergenic aliment.
Bio.
Vegan.
Fără gluten.
Utilizare: Singur sau amestecat cu alta faina, poate fi folosit pentru prepararea multor preparate gustoase si sanatoase. Potrivit pentru ingrosarea sosurilor, cremelor, pentru prepararea diverselor biscuiti si prajituri.
Ingrediente: faina de orez brun*. *Bio din agricultura organică controlată. Tipul de orez folosit în cultura ecologică este de reproducere maghiară.
Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1353 Kj / 331 kcal
Grăsimi: 2,9 g (din care saturate: 0,5 g)
Carbohidrați: 63,0 g (din care zahăr: 0,0 g)
Fibre: 0,8 g
Proteine: 9,8 g
Sare: 0,0 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Tara de origine: Ungaria.
Hmotnosť 1 kg
EAN 5998398324356
Volum 1000g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.
