Naturbit Făină de orez brun fără gluten (500g)
Cod produs: 28251
disponibilitate: 1 - 4 zile
Făina de orez este cunoscută în principal în Asia de Sud-Est, unde este folosită pentru a face tăiței, deserturi și alte dulciuri. Are un gust blând, ceea ce îl face ideal pentru coacere. În mod natural, făina fără gluten este ușoară, ușor digerabilă și te face să te simți plin. La noi, făina de orez este una dintre făinurile de bază pentru coacerea fără gluten. Nu conține gliadină (fracții de gluten) și, prin urmare, este potrivit pentru pacienții cu boală celiacă. Orezul este considerat cel mai puțin alergenic aliment. Orezul este bogat în vitamina B, fosfor, fier, zinc, magneziu, seleniu și alte minerale, făcându-l un aliment ideal pentru unghii, păr și piele sănătoase. De asemenea, este potrivit pentru diabetici și pentru persoanele care suferă de hipoglicemie, deoarece amidonul din orezul alb este absorbit lent de organism, în timp ce eliberează constant glucoză în sânge, ceea ce ajută la menținerea unui nivel stabil de zahăr din sânge.
La coacere, vă recomandăm să o combinați cu alte făinuri fără gluten (porumb, in, nucă de cocos, hrișcă etc...)
Fără gluten.
Utilizare: Potrivit pentru îngroșarea sosurilor, cremelor, pentru prepararea diverșilor biscuiți, prăjituri, deserturi dulci necoapte sau ca terci de mic dejun.
Ingrediente: 100% faina de orez brun.
Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1535kJ / 362kcal
Proteine: 7,5 g
Carbohidrați: 75,8 g (din care zahăr: 0,3 g)
Grăsimi: 2,6 g (din care saturate: 0,8 g)
Fibre: 2,7 g
Sare: 0,02 g
Alergeni: -
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Tara de origine: Ungaria.
Hmotnosť 0.5 kg
EAN 5999881092943
Volum 500g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.
