Naturbit Griș de orez (500g)
Cod produs: 19331
disponibilitate: 1 - 4 zile
Grișul de orez fără gluten poate fi folosit ca înlocuitor cu drepturi depline al grisului de grâu în alimentația adulților, chiar și a celor cu probleme de sănătate precum boala celiacă, precum și a copiilor de la o vârstă fragedă. Se prepară asemănător grisului de grâu.
Grișul de orez este în mod natural fără gluten, ușor și ușor de digerat. Nu conține gliadină (fracții de gluten) și, prin urmare, este potrivit pentru pacienții cu boală celiacă. Orezul este considerat cel mai puțin alergenic aliment. Orezul este bogat în vitamina B, fosfor, fier, zinc, magneziu, seleniu și alte minerale, făcându-l un aliment ideal pentru unghii, păr și piele sănătoase. De asemenea, este potrivit pentru diabetici și pentru persoanele care suferă de hipoglicemie, deoarece amidonul din orezul alb este absorbit lent de organism, în timp ce eliberează constant glucoză în sânge, ceea ce ajută la menținerea unui nivel stabil de zahăr din sânge.
Fără gluten.
Fără alergeni.
Utilizare: pentru prepararea terciului, găluștelor cu gris, pentru producerea deserturilor și a altor dulciuri.
Compozitie: gris de orez 100%.
Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1493Kj / 351kcal
Proteine: 7,0 g
Carbohidrați: 79,3 g (din care zaharuri: 0,5 g)
Grăsimi: 0,6 g (din care acizi grași saturati: 0,2 g)
Fibre: 0,4 g
Sare: 0,01 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Alergeni: -
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Tara de origine: Ungaria.
Hmotnosť 0.5 kg
EAN 5999883305638
Volum 500g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.
