info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Naturbit It´s us Kate´s Low Carb Mix Amestec de făină fără gluten pentru pâine cu maia (500g)

Cod produs: 57190

(0 evaluări)



41.70 lei cu TVA35.04 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Amestecul de faina fara gluten cu continut redus de carbohidrati pentru prepararea painii si a diverselor tipuri de produse de patiserie savuroase fara adaos de drojdie. Pe baza rețetei, acest amestec de făină poate fi folosit la coacerea pâinii cu un conținut de carbohidrați redus cu 30% față de pâinea tradițională. Amestecul de faina este destinat persoanelor cu intoleranta la gluten, realizat din materii prime fara gluten si fara grau.


Fără gluten.
Fara grau.
Fara lapte.
Fara zahar adaugat.
Conține zaharuri naturale.
Conținutul pachetului este suficient pentru a pregăti cca 2 pâini a câte 370g fiecare - preparate după rețeta dată în instrucțiuni.


Acest amestec de făină conține boabe cu absorbție lentă, fără gluten și este foarte bogat în fibre. Datorită conținutului de fibre, însă, leagă destul de multă apă, astfel încât interiorul poate fi puțin mai umed. Acest lucru contribuie la faptul că ne putem bucura de pâine perfect moale chiar și după două zile.


Prepararea pâinii cu aluat:
Ingrediente:
230 g de apă gazoasă
12 g suc de lamaie proaspat stors
8 g ulei de măsline
210g amestec de faina pentru paine cu aluat + 1 lingurita deasupra.

Mod de preparare: Adăugați într-un bol apă spumante, sucul de lămâie proaspăt stors și uleiul de măsline și amestecați.Adăugați amestecul de făină și frământați un aluat uniform cu mișcări rapide. Lasam aluatul sa se odihneasca 10 minute la temperatura camerei. După ce te-ai odihnit, lucrează puțin aluatul cu mâinile și rulează-l într-un dreptunghi gros de 0,5 cm. Rulam dreptunghiul si il dam paine, apoi il aplatizam la o grosime de 5 cm. Stropiți blatul pâinii cu puțin amestec de făină și faceți tăieturi adânci în mai multe locuri cu un cuțit ascuțit. Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul incins la 180°C, se coace in cuptorul cu convectie pentru 60 de minute. Lăsați pâinea să se răcească pe grătar și tăiați-o după ce se răcește.

Sfaturi pentru a obține o pâine bună:
1. Amestecați bine ingredientele lichide.
2. Nu este necesar sa framantati aluatul mult timp, este suficient sa framantati pana se formeaza un aluat omogen.
3. Este foarte bun pentru structura painii daca rulam si rulam inainte de modelare.
4. Modelăm pâinea modelată la o înălțime de 5 cm pentru ca lichidul din ea să se evapore pe o suprafață mai mare.
5. Înainte de coacere, este important să tăiați adânc blatul în mai multe locuri cu un cuțit sau o lamă ascuțită. Acest lucru facilitează și evaporarea apei.


Ingrediente: amidon de tapioca, fibră de bambus, făină de mei, maia de orez uscată 5%, făină de orez brun, fibre de psyllium, inulină de cicoare 4%, sare de masă, agent de încărcare (carbonați de sodiu), antioxidant (acid ascorbic), regulator de aciditate (acid citric).


Valoarea nutritivă în 100g de produs:
Energie: 1235Kj / 294kcal
Grăsimi: 1,0 g (din care saturate: 0,2 g)
Carbohidrați: 53,1 g (din care zahăr: 0,4 g)
Fibre: 30,3 g
Proteine: 2,8 g
Sare: 2,7 g

Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)


Depozitare: A se pastra intr-un loc uscat, intunecat si racoros.


Tara de origine: Ungaria.

Hmotnosť 0.5 kg

EAN 5999568625198

Volum 500g


Naturbit
Naturbit

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter