info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Naturbit It´s us Kate´s Low Carb Mix Amestec de făină fără gluten pentru prepararea deserturilor (500g)

Cod produs: 57191

(0 evaluări)



41.70 lei cu TVA35.04 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Amestec de făină fără gluten pentru prepararea deserturilor, brioșelor sau corpusului. Amestecul de faina este destinat persoanelor cu intoleranta la gluten, realizat din materii prime fara gluten si fara grau.

Fără gluten.
Fără grau.
Fără lapte.
Fără soia.
Fără cartofi.
Fără drojdie.
Fără zahar adaugat.
Conține zaharuri naturale.

Reteta pentru 12 briose sau 1 corp de tort cu diametrul de 16 cm:
ingrediente: 210g amestec de faina, 8g praf de copt, 22g indulcitor, 2 oua intregi, 4g suc de lamaie proaspat stors, 70g ulei de floarea soarelui, 192g lapte de migdale neindulcit.

Procedură: Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Cântărim toate ingredientele și amestecăm bine cu un mixer manual. Împărțiți uniform amestecul în forme de hârtie pentru brioșe (12 buc) sau turnați într-o formă de tort cu diametrul de 16 cm tapetată cu hârtie de copt. Coaceți în partea de mijloc a cuptorului preîncălzit la o temperatură de 180 °C, brioșele aproximativ 30 de minute, corpul prăjiturii aproximativ 40 de minute. Folosiți o frigărui pentru a verifica dacă sunt gătite.

Ingrediente: amidon de tapioca, fibră de bambus, făină de grâu, făină de năut, făină de cocos, făină de orez brun, inulină de cicoare 4%, fibre de psyllium, sare de masă, agent de încărcare (carbonați de sodiu), antioxidant (acid ascorbic), regulator de aciditate (acid citric). ).

Valoarea nutritivă în 100g de produs:
Energie: 1286Kj / 307kcal
Grăsimi: 1,8 g (din care saturate: 0,8 g)
Carbohidrați: 53,1 g (din care zahăr: 1,4 g)
Fibre: 29,3 g
Proteine: 4,5 g
Sare: 0,90 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Depozitare: A se pastra intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine: Ungaria.

Hmotnosť 0.5 kg

EAN 5999568625204

Volum 500g


Naturbit
Naturbit

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter