Naturbit It's us Mimen Amestec de făină fără gluten cu sorg pentru produse de panificație (500g)
Cod produs: 59885
disponibilitate: 1 - 4 zile
Amestecul de făină fără gluten pe bază de făină de sorg este excelent pentru prepararea pâinii și a produselor de panificație. Amestecul de faina este destinat unei alimentatii speciale pentru persoanele cu intoleranta la gluten, realizat din materii prime fara gluten si fara grau.
Vegan.
Fără gluten.
Fara grau.
Fără ouă.
Fara lapte, lactoza.
Fara soia.
Reteta de paine:
Vom avea nevoie de: 250g amestec de faina cu sorg, 230ml apa, 10g drojdie proaspata, 10g zahar si 6g sare. Adaugati zaharul in apa calduta, maruntiti drojdia, amestecati bine. Se adauga treptat faina si sarea. Amestecați bine aluatul cu un mixer electric până obțineți un aluat omogen. Lăsați aluatul pregătit să se odihnească timp de 10 minute. Apoi o dam pe o tabla tapata cu faina, framantam si formam o paine, pe care o asezam pe o tava de copt acoperita cu hartie de copt si o lasam la crescut la loc caldut 20 de minute, pana cand aluatul se ridica macar la dublarea volumului. Înainte de coacere, ungeți partea de sus a pâinii cu ulei și tăiați-o cu un cuțit ascuțit. Se introduce in cuptorul preincalzit la 190°C si se coace cca 45 minute (in cuptor cu convectie). Sfat: Dacă în timpul coacerii punem o tavă mică sau un recipient cu apă pe fundul cuptorului, crusta pâinii va fi mai crocantă.
Ingrediente: făină de sorg (48%), amidon de tapioca, fibre de psyllium, antioxidant (acid ascorbic).
Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1470Kj / 347kcal
Grăsimi: 1,8 g (din care saturate: 0,4 g)
Carbohidrați: 74,0 g (din care zahăr: 0,2 g)
Fibre: 7,1 g
Proteine: 5,0 g
Sare: 0,02 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Țara de origine: HU.
Hmotnosť 0.5 kg
EAN 5999568625778
Volum 500g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.
